Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος πρατηριούχων υγρών καυσίμων

Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος πρατηριούχων υγρών καυσίμων
20 Οκτωβρίου 2019, 14:43
A+ A-
Συνελήφθη 42χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητούνται πέντε ακόμη συνεργοί της.

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης πέντε συνολικά υποθέσεις τηλεφωνικής εξαπάτησης ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων με το πρόσχημα της εκ παραδρομής καταβολής χρημάτων, σε λογαριασμούς των επιχειρήσεων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονης Eλληνίδας και πέντε ακόμη συνεργών της που αναζητούνται, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης κατΆ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων , η 42χρονη με πέντε ακόμη συνεργούς της που αναζητούνται, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι απατεώνες, με το πρόσχημα της εκ παραδρομής κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμούς των ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Με τον τρόπο αυτό εξαπάτησαν πέντε πρατηριούχους, από Κέρκυρα, Ιθάκη, Κύθηρα και Σκιάθο, από τους οποίος αποκόμισαν συνολικό ποσό 22.400 ευρώ

Η 42χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το βράδυ, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων.

Η 42χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η ερεύνα συνεχίζεται.

Επιστροφή