Φοράτε γυαλιά μυωπίας;

Φοράτε γυαλιά μυωπίας;
22 Οκτωβρίου 2019, 11:45
A+ A-
7+1 tips για να δείξετε πιο ελκυστικές απ' όσο νομίζετε .

Αρκετές γυναίκες φοράτε γυαλιά μυωπίας και καλά κάνετε! Δε χρησιμοποιείτε φακούς επαφής είτε γιατί σας ενοχλούν, είτε επειδή έχετε συνηθίσει τα γυαλιά σας μετά από τόσα χρόνια. Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ;

Θα πρέπει να το δημιουργείτε με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να αναδεικνύετε τα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα χρειάζεται ειδική ...αντιμετώπιση και η περιοχή του προσώπου την οποία καλύπτουν τα γυαλιά σας.

Για να το πετύχετε αυτό υπάρχουν συγκεκριμένα beauty tricks που θα σας ξετρελάνουν. 

1. Απλώστε τις σκιές τόσο στο καπάκι, όσο και στο κόκαλο κοντά στο φρύδι. Είναι προϋπόθεση ώστε να φαίνονται κάτω από τον σκελετό των γυαλιών σας. 

2. Το cat eye μακιγιάζ ενδείκνυται για όσες φορούν γυαλιά μυωπίας. Δημιουργήστε μια σχετικά παχιά γραμμή στο άνω βλέφαρο για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. 

3. Δείξτε προσοχή στην εφαρμογή του make up – τόσο στη γέφυρα της μύτης, όσο και στα ζυγωματικά. 

4. Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα και concealer. Οι ενοχλητικές κοκκινίλες γύρω από τη γέφυρα της μύτης μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα με τη βοήθεια των δύο αυτών προϊόντων. 

5. Η απόχρωση της σκιάς παίζει σημαντικό ρόλο. Ένα έντονο χρώμα κινδυνεύει να δείξει γελοίο φορώντας γυαλιά μυωπίας. Είναι σημαντικό να προτιμάτε nude και γήινες αποχρώσεις. 

6. Η μάσκαρα είναι απολύτως απαραίτητη στις γυναίκες που φορούν γυαλιά μυωπίας. Δώστε έμφαση και στη ρίζα και στις κάτω βλεφαρίδες, ώστε να αποκτήσετε ένα έντονο αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να λερώνετε το φακό των γυαλιών σας.

7. Δώστε έμφαση στο σχήμα του φρυδιού. Το σωστό σχήμα και η ανάλογη ένταση, συνιστούν το κάδρο ενός προσώπου. 

8. Το μεγαλύτερο ατού του να φοράς ένα γυαλί μυωπίας, είναι πως έχεις την ευκαιρία να μην φορέσεις μακιγιάζ. Υιοθετήστε ένα φυσικό look και αναδείξτε καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

Επιστροφή