ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Μακρινίτσα Βόλου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Μακρινίτσα Βόλου
23 Οκτωβρίου 2019, 13:52
A+ A-
Μόλις δώσαμε ένα τριήμερο στην όμορφη Ελάτη Τρικάλων, ερχόμαστε με ακόμη ένα τριήμερο.

Οσο βλέπουμε να σάς κάνουμε χαρούμενους με τους διαγωνισμούς, τόσο προσπαθούμε να βρίσκουμε περισσότερα δώρα για εσάς! Μόλις δώσαμε ένα τριήμερο στην όμορφη Ελάτη Τρικάλων, ερχόμαστε με άλλο τριήμερο.

Αυτή τη φορά σάς πάμε μέχρι την όμορφη, ορεινή Μακρινίτσα Βόλου. Το egnomi.gr σε συνεργασία με τον παραδοσιακό ξενώνα "ΕΥΗΛΙΟΝ 1856" σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο για την απόλυτη ηρεμία!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (Double Room) με θέα στο βουνό από 12 έως 14 Ιανουαρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο νικητής του σούπερ αυτού διαγωνισμού θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του για να περάσουν μαζί ένα ήσυχο, ονειρεμένο τριήμερο στην Μακρινίτσα Βόλου με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 21 Νοεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 22/11 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή