Ασπονδος γείτονας με τον αδερφό του έγινε ο Χρήστος Ζουρμπουλής

Ασπονδος γείτονας με τον αδερφό του έγινε ο Χρήστος Ζουρμπουλής
25 Οκτωβρίου 2019, 15:05
A+ A-
Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αμαρύνθου

Στην απόκτηση και στην ανακοίνωση του Χρήστου Ζουρμπουλή προχώρησε ο Αμαρυνθιακός στην προσπάθειά του να ενισχυθεί ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην Α' ΕΠΣΕ.

«Ο Αθλητικός Ομιλος Αμαρυνθιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζουρμπουλή. 
Εχει αγωνισθεί σε Προποντίδα και Καλοχώρι/Παντείχι και είναι 19 χρονών»
αναφέρει η ανακοίνωση του Αμαρυνθιακού.

Με αυτήν την κίνηση ο Χρήστος Ζουρμπουλής γίνεται ...άσπονδος γείτονας του αδερφού του, Παύλου Ζουρμπουλή, ο οποίος παίζει μπάλα στον Ολυμπο Γυμνού.

Τα δύο αγαπημένα -κατά τα άλλα- αδέρφια συνυπάρξανε ποδοσφαιρικά στην Προποντίδα, πριν μετακομίσουν στο Καλοχώρι/Παντ., αγωνιζόμενοι την περ. σεζόν στην Α' ΕΠΣΕ.

Το καλοκαίρι, ο Παύλος συμφώνησε με τον Ολυμπο, ενώ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου (σ.σ. κάλλιο αργά παρά ποτέ) ήταν η σειρά του Χρήστου να δώσει τα χέρια με τον Αμαρυνθιακό.

Πάντως, Χρήστος και Παύλος θα βρεθούν αντίπαλοι στον β' γύρο, καθώς ο Αμαρυνθιακός αγωνίστηκε με τον Ολυμπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπο να παίρνει διπλό και ...άτυπη ρεβάνς για την ήττα του και τον εντός έδρας αποκλεισμό του στο Κύπελλο (στα πέναλτι) από τον «αιώνιο» αντίπαλο. 

Επιστροφή