ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-3: Και οι παραδόσεις ...πέφτουνε

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-3: Και οι παραδόσεις ...πέφτουνε
27 Οκτωβρίου 2019, 20:25
A+ A-
Ακριβώς μετά από 8 χρόνια νίκησαν ξανά οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο γήπεδο  

Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς συνέχισε την καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και κέρδισε 3-1 μέσα στο Αυλωνάρι την τοπική ομάδα που βρίσκεται πλέον αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία της Α' κατηγορίας.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έσπασαν μια πολύ άσχημη παράδοση που είχε δημιουργήσει ο ΑΟΑ σε βάρος τους, αφού η τελευταία φορά που είχαν κερδίσει στο Αυλωνάρι ήταν ακριβώς πριν από 8 χρόνια στις 29 Οκτωβρίου του 2011.

Τότε ο ΑΠΚΟ πέρασε σαρωτικά από το Αυλωνάρι κερδίζοντας με 4-0 με δυο γκολ του Χρήστου Βαρσαμά, που ήταν σήμερα αρχηγός της ομάδας, αλλά  δεν βρήκε δίχτυα, και από ένα του Ηλία Αργυρού (έφυγε πρόσφατα από τη Δροσιά) και του καταγόμενου από τη γύρω περιοχή του Αυλώνος, Γιάννη Γκούμα.

Μετά, ακολούθησαν 5 νίκες του Αυλωναρίου και μια ισοπαλία (1-1) την περίοδο 2014-15.

Δίκαια η νίκη για τους φιλοξενούμενους απέναντι σε ένα Αυλωνάρι που ήταν φλύαρο και ακίνδυνο, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο.

Ο νεαρός Τουλίτσης ήταν πολύ καλός σήμερα κι αυτός που άνοιξε το σκορ (0-1) μόλις στο 5' με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Γρήγορα, όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 (6') με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κοκκάλας με προβολή μέσα στην περιοχή και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου.

Σχεδόν με τη λήξη του 45λεπτου, ο Σεϊντάρας πήρε την μπαλιά από τον Χάρη Ελευθερίου και με ιδανικό μπάσιμο σκόραρε κι έβαλε ξανά τον ΑΠΚΟ μπροστά στο σκορ (1-2).

Στο 73' ο Χάρης Ελευθερίου ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του (1-3).

Ο αγώνας είχε και τη μονομαχία των δυο ...Μαστροκωσταίων από το Δύστο. Του Νίκου που αναδείχθηκε νικητής και του Γιώργου. Και οι δυο πήγαν στις ομάδες τους φέτος, από τα Οινόφυτα και την Αρτάκη, αντίστοιχα.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δελχάς-Πασχαλίδης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Καράπας (76′ Τσαλιαγκός), Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Μαστροκώστας, Γ. Κοκκάλας, Πέππας, Μπράχα, Ηλιόπουλος (71′ Ντραγκότι), Καρλής (62′ Ευ. Κοκκάλας).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Νάνος, Τουλίτσης (91' Άλκο), Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς, Αγγελάτος, Χ. Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς (74′ Σ. Ελευθερίου), Σεϊντάρας.

Επιστροφή