Η σέξι μούσα του Μουντιάλ

Η σέξι μούσα του Μουντιάλ
4 Φεβρουαρίου 2011, 18:33
A+ A-
Η Ισπανία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η Παραγουανή Λαρίσα Ρικέλμε συνεχίζει να καθηλώνει με τις εμφανίσεις της

Το 25χρονο μοντέλο Λαρίσα Ρικέλμε από την Παραγουάη "συστήθηκε" στο αντρικό κοινό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Τότε, είχε λανσάρει το μπλουζάκι-βυζοθήκη για το κινητό τηλέφωνο (φωτό κάτω) και κατάφερε να τραβήξει περισσότερα βλέμματα από πολλούς ποδοσφαιριστές.

Το Μουντιάλ μπορεί να πέρασε και η Ισπανία να απολαμβάνει τις δόξες της Πρωταθλήτριας κόσμου, η εντυπωσιακή Λαρίσα όμως συνεχίζει να απασχολεί το φίλαθλο - κι όχι μόνο- κοινό.

Έχει πάρει σβάρνα τα αντρικά περιοδικά και πετάει τα ρούχα της. Η τελευταία φωτογράφισή της ηταν για το βραζιλιάνικο Playboy και μάλιστα ...3D (φωτό κάτω)! Εμείς, βέβαια, δεν χρειαζόμαστε γυαλιά για να απολαύσουμε τα ...τρισδιάστατα προσόντα της νεαρής Παραγουανής.

 

Στις φωτογραφίσεις, η Λαρίσα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Έχει βγάλει στη φόρα τα φυσικά της προσόντα και τα αγαπημένα της τατουάζ (φωτό κάτω). Τίποτα δεν κράτησε κρυφό το κορίτσι. Όχι τίποτα άλλο, πλησιάζει το επόμενο Μουντιάλ και δεν θα έχει κάτι καινούριο να δείξει.

 

Επιστροφή