Μαφιόζικη επίθεση με καλάσνικοφ σε βάρος επιχειρηματία

Μαφιόζικη επίθεση με καλάσνικοφ σε βάρος επιχειρηματία
30 Οκτωβρίου 2019, 08:54
A+ A-
Το θύμα είχε απασχολήσει για παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες και παράνομο στοιχηματισμό.  

Μαφιόζικο χτύπημα, που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μάλιστα πρωινές ώρες της Τρίτης 29 Οκτωβρίου μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, δέχτηκε ένας επιχειρηματίας στο Χαϊδάρι.

Θύμα της επίθεσης είναι ένας 49χρονος επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων καφέ και αντιπρόσωπος ιταλικής εταιρείας καφέ, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό πυρών από δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Ο 49χρονος άντρας είχε μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας πολλαπλά τραύματα στα σώμα του, και τελικά υπέκυψε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης.

Δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πλεύρισαν στο φανάρι, στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου και άρχισαν να τον ...γαζώνουν. Οι περισσότερες ριπές που δέχτηκε το αυτοκίνητό του και ο ίδιος προέρχονται από καλάσνικοφ.

Στο σημείο φέρονται να ενεπλάκησαν και δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός Υπηρεσίας και μάλιστα να έκαναν χρήση του οπλισμού τους εναντίον των δραστών.

Οι δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και εξετάζονται για να διακριβωθεί ο ρόλος τους, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να εργάζονταν παράτυπα ως προσωπική φρουρά του επιχειρηματία και να τον ακολουθούσαν με μοτοσικλέτα όταν έγινε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του.

Ο 49χρονος είχε γίνει πάλι στόχος το 2016 όταν είχε εκραγεί βόμβα μικρής ισχύος στα γραφεία της επιχείρησής του, που βρίσκονται κοντά στο σημείο που δέχτηκε και την σημερινή επίθεση. Ο ίδιος τότε είχε δηλώσει στις Αρχές πως δεν γνώριζε ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι δράστες.

Έναν χρόνο πριν από εκείνο το χτύπημα, είχε συμμετάσχει στην χρηματοδότηση της Παναχαϊκής, ενώ παλιότερα φέρεται να είχε απασχολήσει για παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες και παράνομο στοιχηματισμό.

Επιστροφή