Συνελήφθη 22χρονος τσαντάκιας λίγο μετά την αρπαγή τσάντας από 85χρονη

Συνελήφθη 22χρονος τσαντάκιας λίγο μετά την αρπαγή τσάντας από 85χρονη
1 Νοεμβρίου 2019, 13:40
A+ A-
Δείτε σε ποια πόλη της Στερεάς Ελλάδας έγινε το περιστατικό μέρα-μεσημέρι.  

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος νωρίτερα, με τη χρήση σωματικής βίας, έκλεψε μία τσάντα από 85χρονη γυναίκα.

Η αρπαγή έγινε την ώρα που η γυναίκα επιχειρούσε να μπει στο σπίτι της και η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό, βιβλιάρια καταθέσεων τραπέζης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 22χρονο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού που είχε κλέψει νωρίτερα, ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά έγγραφα της ηλικιωμένης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Άμφισσας και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Επιστροφή