Πολιτισμός

Η Μητρόπολη Χαλκίδας τιμά την Χαρούλα Αλεξίου

Η Μητρόπολη Χαλκίδας τιμά την Χαρούλα Αλεξίου
1 Νοεμβρίου 2019, 14:22
Η κορυφαία ερμηνεύτρια θα τιμηθεί σε συναυλία-αφιέρωμα.

Στο πλαίσιο των φετινών ΚΖ΄ (27ων) Δημήτριων, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας διοργανώνει  Τιμητική Συναυλία –  Αφιέρωμα στην κορυφαία  Ελληνίδα ερμηνεύτρια  Χάρις Αλεξίου.

Η  Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10  Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής  Ενότητας Ευβοίας ( Χαϊνά 93 – Χαλκίδα), από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα  τιμηθεί η Χάρις Αλεξίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσφορά Τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Ιερού Ναού  Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος  «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος».

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος αυτός ετοιμάζει κάθε μέρα 380 μερίδες φαγητό   και  Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο  της  Μητρόπολης Χαλκίδος, το οποίο στηρίζει 350 ανέργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους  μας.    

Την Ορχήστρα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Όλγα Κετσεμενίδου στο πιάνο, Ρέα Κάβουρα στο ακορντεόν, Πόπη Στρατάκια στο συνθεσάιζερ, Νίκος Μπόμπορης στην κλασική κιθάρα, Πολίνα Ντμίτροβα στο φλάουτο, Βούλα Μπλέτσα στο κλαρινέτο, Χρήστος Μαρμαρινός στο κλαρίνο, Δημήτρης Κικίδης στο ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Μίχος στη ντραμς, Χρήστος Κοκοκύρης στα κρουστά, Παναγιώτης Παπαθανασίου και ο Νίκος Γριμπάς στο μπουζούκι.

Τα τραγούδια ερμηνεύει η Φωτεινή Καπαγιάννη, ενώ την Ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Παπαθανασίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε στη Χαλκίδα την Οδό Αριστοτέλους

Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε στη Χαλκίδα την Οδό Αριστοτέλους
Πολιτισμός
[11/11/2019 - 20:15]

Στη συναυλία-αφιέρωμα, που διοργάνωσε ο Μητροπολιτικός ιερός ναός Αγίου Δημητρίου. ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Προβάλλεται το 3ο επεισόδιο από την ταινία "Ο ¶γιος"

ΧΑΛΚΙΔΑ: Προβάλλεται το 3ο επεισόδιο από την ταινία Ο ¶γιος
Πολιτισμός
[10/11/2019 - 15:31]

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, στη Μέσα Παναγίτσα. ...περισσότερα