Πολιτική

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: Ο Νίκος Αγγελής έχει «καουμπόικη» συμπεριφορά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: Ο Νίκος Αγγελής έχει «καουμπόικη» συμπεριφορά
3 Νοεμβρίου 2019, 15:30
Καταγγελία του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες κατά του ειδικού συνεργάτη του Θανάση Μπουραντά.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Δημήτρη Θωμά, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, με τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελή (φωτό), ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά.

Ο κ. Θωμάς και οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού προχώρησαν στην κατάθεση επιστολής-καταγγελίας κατά του κ. Αγγελή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα.

Στην επιστολή αυτή υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Αγγελής παρουσιάζει «καουμπόικη συμπεριφορά» και ζητούν να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, τονίζοντας-μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Δυστυχώς όμως το μόνο το οποίο έχει διαπιστωθεί όλο αυτό το διάστημα είναι οι  αμείωτες ενέργειές του  να φροντίζει καθημερινά να «χτυπά» την αντιπολίτευση  αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας τη δράση της, να «Θεοποιεί» τον Δήμαρχο και να εναντιώνεται με ακραίες συμπεριφορές σε όσους διαφωνούν μαζί του. Η «δράση» του δεν σταματά στην αντιπολίτευση, αλλά επεκτείνεται στο να εκφοβίζει κάθε πρόσωπο που διαφωνεί με εκείνον.   

Εξαιτίας αυτής της συνεχούς προκλητικής και καταχρηστικής του συμπεριφοράς, προκαλούνται απίστευτες και χωρίς προηγούμενο  καταστάσεις που καταγράφονται  σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ αμαυρώνοντας την εικόνα του Δήμου, αλλά το κυριότερο σπέρνονται το μίσος και ο διχασμός στα Δημοτικά Συμβούλια, στους πολίτες, αλλά και γενικότερα στη λειτουργία  του Δήμου.

Ο εκφοβισμός, η σπίλωση τιμών και υπολήψεων ο εξευτελισμός της αξιοπρέπειας Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, οι χειροδικίες σε εκπροσώπους του τύπου κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου , η λεκτική βία σε δημότες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και γενικά η «καουμπόικη» συμπεριφορά του, πρέπει άμεσα να σταματήσει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε ότι η σοβαρότητα αλλά και το συμφέρον του Δήμου, σε μια περίοδο κατά την οποία η συναίνεση και η δημοκρατική λειτουργία των θεσμικών οργάνων του είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ, επιβάλλει την συζήτηση του θέματος στην ημερήσια διάταξη του αμέσως επόμενου δημοτικού συμβουλίου.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ: Κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τα προϊόντα ΠΟΠ της Περιφέρειας

ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ: Κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τα προϊόντα ΠΟΠ της Περιφέρειας
Πολιτική
[04/06/2020 - 12:18]

Ζητάει την ουσιαστική στήριξη των παραγωγών και των συνεταιρισμών. ...περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Νίκος Γουρνής ζήτησε από τον Τσώκο να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Νίκος Γουρνής ζήτησε από τον Τσώκο να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος
Πολιτική
[04/06/2020 - 09:59]

Διχασμένη παραμένει η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ερέτριας ...περισσότερα