ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-2: Το κακό τρίτωσε εις διπλούν

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-2: Το κακό τρίτωσε εις διπλούν
3 Νοεμβρίου 2019, 18:50
A+ A-
Πολύ καλοί οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο για να κερδίσουν κι επικράτησαν για δεύτερη φορά φέτος στο Στάδιο

Την τρίτη διαδοχική ήττα υπέστη ο ΑΟ Χαλκις κι αυτή τη φορά έχασε στο γήπεδο του με 2-0 από τον Απόλλωνα Ερέτριας, μετά τις ήττες εκτός από Τριάδα και Σκεπαστή.

Το κακό τρίτωσε εις διπλούν, αφού έχασε για τρίτη συνεχόμενη φορά από τον αντίπαλό της.

Ο Απόλλωνας την είχε κερδίσει στο Στάδιο Χαλκίδας και στο κύπελλο με το ίδιο σκορ πριν λίγες βδομάδες, ενώ στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει τον ΑΟΧ και στο τελευταίο τους ματς το 2015 για την Α' κατηγορία με 3-2 και τότε ο ΑΟΧ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Εύβοιας.

Η ομάδα της Ερέτριας ήταν πολύ καλή. Μπήκε από την αρχή του ματς να πάρει το κάτι παραπάνω και κατάφερε να κερδίσει ένα πολύτιμο τρίποντο, παίζοντας μάλιστα, χωρίς τους Μώρο, Ρούσσο, Σεχάι.

Ο ΑΟΧ ήταν μέτριος και χωρίς πάθος. Μπορεί να είχε σε μεγάλη διάρκεια την κατοχή της μπάλας, αλλά αμυντικά έγιναν αρκετά λάθη, ενώ στην επίθεση δεν υπήρχαν καλά τελειώματα στις όποιες προσπάθειες έγιναν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν άτολμοι επιθετικά και η πρώτη φάση έγινε στο 21' από ένα σουτ του Θωμά, όμως, ο Τόρα ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του ο Τρεπεκλής με κεφαλιά από θέση βολής έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι της Ερέτριας.

Στο 35' ο Μπασινάς, σε πολύ καλή θέση, δεν έκανε σωστά τo πλασέ και χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ σε μια κόντρα επίθεση στη λήξη του 45λεπτου, με τον Πετράκη να πλασάρει από αριστερά και τον Αγριόδημο να σώζει με υπερένταση.

Με την έναρξη του β' μέρους και στο 49' ο Μπασούκος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αγριόδημου για να γίνει το 0-1.

Ο ΑΟΧ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, άλλα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο. Εφθασε στο 90' να βγει μπροστά ο αρχηγός του Τσούτης και με κεφαλιά να απειλήσει την εστία του Τόρα (η μπάλα βρήκε στην εξωτερική μεριά του δοκαριού).

Στην επόμενη επίθεση από πλευράς Απόλλωνα ο Γιάννης Σταματάκος, από δεξιά, έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στην άλλη πλευρά των διχτύων του Αγριόδημου, εδραιώνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του, με τον Αντώνη Τσαραντάνη στον πάγκο της.

TA ΓΚΟΛ

 

Διαιτησία: Φώτης, Κελεπούρης-Περιβολάρης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Γκούβερος (88′ Καρβελάς), Τζάβρας, Θωμάς, Τσούτης, Λάζρι, Μπασινάς (55′ Παλαιολόγος), Λιάσκος (62′ Πάλλης), Τρεπεκλής (77′ Πετρογιάννης), Τσίμπος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος (62′ Παντελής), Αντζέλι, Μπισμπικόπουλος, Κικίδης (50′ Σμπιλίρης), Μουτουσίδης, Μετσανάι, Μπασούκος, Σταματάκος (93' Τρεγκάι), Πετράκης (88′ Λάμπρου).

Επιστροφή