Οικονομία

Επαφές για συναντήσεις στα Χανιά για εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Επαφές για συναντήσεις στα Χανιά για εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Εύβοιας
6 Νοεμβρίου 2019, 13:10
Συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την επιμελητηριακή κοινότητα αλλά και οι λύσεις που πρέπει να προωθηθούν, αποτέλεσαν το επίκεντρο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Νοεμβρίου, στα Χανιά.

Στην Γ. Σ. το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν συμμετέχοντας στις εργασίες, η Πρόεδρος Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο εκπρόσωπος του Φορέα στην ΚΕΕΕ  Γιάννης Γεροντίτης και ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ και Επιχειρήσεων Βασίλης Βαρελάς.  

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου στο περιθώριο της Γ. Σ. προέβησαν σε πολύ  χρήσιμες συναντήσεις και επαφές κυρίως με εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και της επιμελητηριακής κοινότητας. 

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αγιοστρατίτη είχε ιδιαίτερη συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας Χριστιάννα Καλογήρου, από την οποία μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε ότι θα διοργανωθεί σε συνέχεια της Γ.Σ. του ΕΟΑΕΝ στη Χαλκίδα, συνέδριο στην Κύμη στα μέσα Νοεμβρίου, με θέμα "Η Εύβοια είναι νησί" και με στόχο να δρομολογηθούν αναπτυξιακές δράσεις στον τόπο μας ως νησιωτική περιοχή. 

Η κα Αγιοστρατίτη ιδιαίτερη συνάντηση είχε επίσης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο και τον Αντιπρόεδρο  Κωνσταντίνο Λεβέντη, στους οποίους έθεσε το θέμα των Πυρόπληκτων Δανείων τα οποία συνεχίζουν να ταλανίζουν τις επιχειρήσεις.

Αποφασίστηκε τα δύο Επιμελητήρια να αναλάβουν άμεσα και από κοινού πρωτοβουλίες για οριστική και εφαρμόσιμη λύση στο θέμα, σε επίπεδο Κεντρικής εξουσίας. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ