Το κορίτσι που έδιωξε τον πρίγκιπα

Το κορίτσι που έδιωξε τον πρίγκιπα
6 Φεβρουαρίου 2011, 18:02
A+ A-
Η Τάσα ντε Βακονσέλος είναι Πορτογαλίδα, αλλά καταλαβαίνει καλά τους Έλληνες.
Στα πόδια του πρώην top model από την Πορτογαλία έχουν πέσει όλοι σχεδόν οι πρίγκιπες και οι βασιλιάδες του κόσμου. Η έμπειρη σαραντάρα, όμως, Τάσα ντε Βακοντσέλος, δεν ..πείστηκε από τους τίτλους και τα μεγαλεία.

Μεταξύ των γόνων βασιλικής καταγωγής που θαμπώθηκαν από την αρχοντική σεξουαλικότητα της δίμετρης καλλονής (φωτό δίπλα), ήταν ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Νικόλαος. Η ίδια είπε σχετικά:

«Ο Νικόλαος με φλέρταρρε πιεστικά, αλλά τον έδιωξα γιατί ήταν βαρετός! Όταν τον γνώρισα λίγο καλύτερα κατάλαβα γιατί εσείς οι Έλληνες διώξατε τον βασιλιά»!

Ανάμεσα στα βασιλικά ...θύματα της Βακονσέλος συμπεριλαμβάνονται ο Κάρολος της Αγγλίας, το φλερτ του οποίου προκάλεσε σάλο στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και ο αδελφός του, ο πρίγκιπας Άντριου.

«Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, ο Άντριου με ρώτησε αν ήμουν ακόμα παρθένα! Η απάντηση που του έδωσα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν λεκτικό χαστούκι» αποκάλυψε η όμορφη Τάσα, η οποία δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες διευκρινίσεις για την παρθενιά της.

Φιγούρα με μια Φεράρι προσπάθησε να κάνει στο διάσημο top model ο πρίγκιπας Λορέν του Βελγίου. Σα να μην έφτανε αυτό, την πήγε σε ένα βοτανικό κήπο για να την ...φωτογραφίσει (σ.σ μάλλον έτσι το λένε οι πρίγκιπες), αλλά δεν τα κατάφερε.

«Φοβήθηκα και έφυγα με τα πόδια για το σπίτι μου» παραδέχτηκε η Τάσα ντε Βακονσέλος, η οποία διατηρεί το σεξαπίλ της χωρίς να νοιάζεται για την ηλικία της. Στους άντρες, άλλωστε, αρέσουν οι έμπειρες με τις αναλογίες της Πορτογαλίδας γυναικάρας (φωτό κάτω).




Επιστροφή