ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-1 (κυπελλο): Το ρόπαλο κρατούσε ο Ηρακλής Μπαλόζι

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-1 (κυπελλο): Το ρόπαλο κρατούσε ο Ηρακλής Μπαλόζι
6 Νοεμβρίου 2019, 18:05
A+ A-
Ενας αμυντικός έγινε ...αντι-Σταματάκος

Ο Νίκος Σταματάκος έριχνε ροπαλιές για τον Ηρακλή Ψαχνών σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, αλλά σήμερα και στο ματς του Κυπέλλου, το ...ρόπαλο το πήρε ένας Ηρακλής με τ' όνομα, ο αμυντικός Μπαλόζι και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στη Σκεπαστή με την τοπική ομάδα.

Αν και οι 2 ομάδες έπαιξαν με αρκετές ελλείψεις έγινε ένα πολύ ωραίο ματς με φάσεις και στις δυο εστίες. Από τους γηπεδούχους απουσίαζαν ο Τηλιόπουλος, ο Γεωργίου και δυο ...Θαλασσινοί, ο Θανάσης και ο Γιάννης ...του Αθανασίου. Από τον Ηρακλή έλειπαν οι Ζουλιώτης, Μήτρου, Τσολάκος, Τσατσαρώνης.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 και πήραν ένα καλό προβάδισμα για τη ρεβάνς που θα γίνει στα Ψαχνά, όπου και θα οριστικοποιηθεί η ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά, με τον Ηρακλή να έχει φυσικά τον τίτλο του φαβορί για το εισιτήριο.

Ενα λεπτό πριν λήξει το πρώτο 45λεπτο (44') σημειώθηκε το γκολ από τον Μπαλόζι που σούταρε από πλάγια θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στην ίδια φάση του Κυπέλλου και το 2016. Τότε με μια εξαιρετική εμφάνιση η Σκεπαστή κέρδισε 1-0 στο πρώτο ματς και πήγε με ελπίδες στη ρεβάνς, αλλά έχασε τελικά με 3-0 στα Ψαχνά.

Διαιτησία: Πόγκας, Βελέντζας-Μητρολιός.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Σ. Ανδρέου, Καλλίτσης, Ν. Καψάλας, Κωνσταντός, Μαυρούτσικος, Ι. Β. Θαλασσινός (46′ Παναγιώτου), Π. Γερογιάννης, Καρατζούδης (86′ Α. Καψάλας), Ζουζουλής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Μπαλόζι (70′ Χασαπίδης), Χατζηαντωνίου, Μπατζέλης, Ρεπετσάς, Σπανός, Σταματάκος, Γκαράνης (80′ Αλαφάκης), Γκάβαλης (61′ Μαναρίτσας), Στεργίου (86′ Ρουμελιώτης), Παν. Δημ. Σκριβάνος.

Επιστροφή