ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι στον προϋπολογισμό του Δήμου, αλλά όχι με "μαϊμουδιές"

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι στον προϋπολογισμό του Δήμου, αλλά όχι με μαϊμουδιές
8 Νοεμβρίου 2019, 09:16
A+ A-
Διαβάστε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός "Λύση Τώρα".

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης "Λύση Τώρα"  ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2020, όπως αυτός έχει συνταχθεί με τα δεδομένα του Ιουλίου 2019, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού τονίζονται τα εξής:

"Συνεπώς, για την εφαρμογή του, με την έλευση του νέου έτους, είναι επιβεβλημένη η επικαιροποίησή του σε ό,τι αφορά το χρηματικό υπόλοιπο, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις του Δήμου.

Ως εκ τούτων, θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της χρήσης και θα υπάρξει τοποθέτηση επί πραγματικής βάσεως από την Παράταξη τον Ιανουάριο του 2020.

Η Δημοτική Παράταξη ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό, με στόχο να μην σταθεί εμπόδιο στο δύσκολο έργο του Δήμου και ευχή όλων είναι αυτό να υλοποιηθεί στο σύνολό του, προς το συμφέρον όλων των συνδημοτών.

Βεβαίως, θα χρειαστούν να δοθούν αρκετές διευκρινήσεις από τη Δημοτική Αρχή αναφορικά με κωδικούς του προϋπολογισμού, όπως για παράδειγμα σχετικά με τον κωδικό όπου αναφέρονται μισθώματα, ύψους 50.000 ευρώ, του παλαιού Δημαρχείου (Αντώνειο κληροδότημα) στον Άγιο Δημήτριο, ιδιοκτησίας Δήμου Χαλκιδέων.

Σε επίμονο σχετικό ερώτημα του Βασίλη Καθαροσπόρη για τον εάν υπάρχει «μαϊμουδιά», ο καθ' ύλη αρμόδιος του Δήμου απάντησε ότι ο κωδικός δεν εμπεριέχει μισθώματα, αλλά είναι τεχνικά μια «παράκαμψη» για να καλυφθούν δαπάνες προς τρίτους."

 

Επιστροφή