Οι ... Αλίκες στο Ναυτικό!

Οι ... Αλίκες στο Ναυτικό!
6 Φεβρουαρίου 2011, 14:54
A+ A-
Όταν η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο. Σέξι αεροσυνοδοί διορίστηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό!

Συνήθως τα κινηματογραφικά σενάρια αντιγράφουν πραγματικές καταστάσεις και οι θεατές όταν βλέπουν τις ταινίες λένε: "Αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή". Να όμως, που στην ελληνική πραγματικότητα του 2011 η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο και μάλιστα με 4-5 δεκαετίες καθυστέρηση.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι ή σχεδόν όλοι έχετε δει την περίφημη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη " Η Αλίκη στο Ναυτικό", που πρωτοεμφανίστηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την δεκαετία του 1960, έκανε ρεκόρ εισιτηρίων που κράτησε για πολλά χρόνια και έχει προβληθεί στην τηλεόραση εκατοντάδες φορές.

Όλοι τότε μιλούσαν για τον ευφάνταστο σεναριογράφο, που έμπασε στο πολεμικό πλοίο μία σέξι ξανθιά κουκλάρα (την Αλίκη), της φόρεσε στολή και την έβαλε να παρελάσει με τους υπόλοιπους ναύτες.

Στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", που κυκλοφόρησε αυτή την Κυριακή, είδαμε με σχετική έκπληξη ότι το 2011 είναι διορισμένες στο Ελληνικό Πολεμικό, όχι μία αλλά πολλές ... Αλίκες, δηλαδή σέξι κουκλάρες που φόρεσαν τη στολή και υπηρετούν στα αλήθεια την πατρίδα.

Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα, με δισέλιδο ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πρώην αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής Αεροπορίας, μετά την πώληση της εταιρείας στον Βγενόπουλο, πήραν μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα προέρχονται από την εκδήλωση κοπής πίτας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και είναι χαρακτηριστικό ότι μία από τις κοπέλες, η κατάξανθη Αλεξάνδρα Τούλα βάζει κάτω τα περισσότερα μοντέλα που κάνουν καριέρα στην τηλεόραση.

Η συγκεκριμένη κοπέλα πήρε μετάταξη από την Ολυμπιακή στη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του ΓΕΝ. Μία άλλη μελαχροινή κούκλα πρώην αεροσυνοδός, που εμφανίζεται στο ρεπορτάζ, η Άννα Ντούμη, τοποθετήθηκε στον Οικονομικό Έλεγχο του Πολεμικού Ναυτικού.

Υποψιάζομαι ότι μόλις γίνει ευρέως γνωστό ότι υπηρετούν τέτοιες κουκλάρες στο Ναυτικό θα θέλουν όλοι οι στρατεύσιμοι να γίνουν ναύτες!     

Επιστροφή