ΑΥΛΙΔΑ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ 0-1: Στο παρά πέντε το τρίποντο κορυφής

ΑΥΛΙΔΑ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ 0-1: Στο παρά πέντε το τρίποντο κορυφής
9 Νοεμβρίου 2019, 17:55
A+ A-
Πάλι ο Τζίτζιρας το γκολ στην ...εν Αυλίδι νίκη της ομάδας των Φύλλων

Νίκη κορυφής με γκολ στο παρά πέντε σημείωσε ο Μιαούλης που νίκησε στο Βαθύ την τοπική ομάδα με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Τζίτζηρας, ο οποίος είχε σκοράρει και στον άλλο ...εν Αυλίδι ενότητα αγώνα που έδωσε η ομάδα των Φύλλων κερδίζοντας με 1-0 την Παραλία.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μοιρασμένο και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, αλλά στην επανάληψη ο Μιαούλης μπήκε πιο αποφασιστικά.

Αφού μια επικίνδυνη επίθεσή του κόπηκε με φάουλ και αποβολή του Λειβαδίτη στο 69', ακολούθησε μια καλή ευκαιρία με τον Μήτρου και πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Από μια σέντρα στα καρέ της Αυλίδας η μπάλα έφθασε στον Τζίτζιρα κι αυτός πέτυχε το γκολ με το οποίο ο  Μιαούλης είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η συγκάτοικός του, μέχρι πριν λίγο, η Κάρυστος παίζει αύριο στο Πάρκο του Λαού κόντρα στην Προποντίδα.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Δελχάς-Λειβαδιτάκης.

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑ: Κηρόπουλος, Λειβαδίτης, Παυλίδης, Ζαζάς, Βάθης, Κάκιος (53′ Βισβίνης), Ντασιώτης (92′ Θωμάς), Μάλλιαρης (74′ Χασανάι), Μπαλωμένος, Τζεμπέλικος, Παπαρούνης (80′ Βοϊλάκης).

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Παντελής Μάλαμας): Μίχος, Μπασούκος, Καρατζής, Τζίτζιρας, Μπούλιος, Πόγκας, Κατσάρης (63′ Σελεμάι), Ρούσσος (83′ Καρβελάς), Βαταμίδης (46′ Μπραΐμης), Μήτρου, Παναγιώτου (51′ Τρίκας).

Επιστροφή