Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας

Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας
13 Νοεμβρίου 2019, 10:44
A+ A-
Επικεφαλής ήταν ο βουλευτής Γιώργος Μαρίνος.

Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, επισκέφτηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στη συνάντηση με τον προϊστάμενο κ. Ζημιανίτη ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού, πώς προχωρά η εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής, για τη χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων κ.ά.

Από πλευράς του ΚΚΕ τονίστηκαν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, τα υπεράριθμα τμήματα, τα προβλήματα σε κτιριακές υποδομές και οι ελλείψεις αιθουσών, οι καθυστερήσεις στη μεταφορά των μαθητών, μια σειρά σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στη λειτουργία του ευαίσθητου χώρου της Ειδικής Αγωγής κ.ά.

Ο Γιώργος Μαρίνος τόνισε πως το ΚΚΕ για τα θέματα της Παιδείας έχει σταθερή παρέμβαση με τους εκλεγμένους του και στη Βουλή και στην Τοπική Διοίκηση, τονίζοντας ότι:

 “Προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προβλήματα, να ασκήσουμε πίεση γιατί η κατάσταση είναι εκρηκτική. Το ΚΚΕ πάντα παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, για το σχολείο που θα εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους.”

Επιστροφή