ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τριήμερη διαμονή σε πανέμορφο παραδοσιακό στούντιο

25 Νοεμβρίου 2019, 12:22
A+ A-
Ερχόμαστε με σούπερ προορισμό στην εκπνοή του 2019 για ένα τυχερό 2020! 

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019 , το egnomi.gr έρχεται με έναν αγαπημένο διαγωνισμό και φυσικά μιλάμε για ακόμη ένα τριημεράκι. 

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το "ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ" στα Λουκίσια Ευβοίας σάς κάνουμε δώρο μια τριήμερη διαμονή σε παραδοσιακό στούντιο του κτήματος. 

Το παραδοσιακό studio διαθέτει ρουστίκ μεταλλικό διπλό κρεβάτι, ένα αναπαυτικό σαλόνι και ιδιωτικό wc. Επιπλέον, απ' το μπαλκόνι απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα στη φάρμα, αλλά και τη θάλασσα.

Οι βίλλες και τα στούντιο του "ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ" βρίσκονται σε μια τεράστια έκταση στα Λουκίσια που αποτελείται από πολύ πράσινο, πάρκο αναψυχής και cafe - bar - resaturant. Χτισμένο σε πανοραμικό σημείο συνδυάζει θέα στο βουνό και στη θάλασσα προσφέροντας μοναδική θέα στον επισκέπτη. 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε πανέμορφο παραδοσιακό στούντιο με θέα στη φάρμα και τη θάλασσα από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ονειρικό τριήμερο με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και λήγει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή