ΑΙΔΗΨΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Μυστήριο με την εξαφάνιση οδηγού ταξί (VIDEO)

ΑΙΔΗΨΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Μυστήριο με την εξαφάνιση οδηγού ταξί (VIDEO)
16 Νοεμβρίου 2019, 12:19
A+ A-
Δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από τον Ιούλιο.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης 45χρονου οδηγού ταξί Γιώργου Στεργίου, ο οποίος αγνοείται από τον περασμένο Ιούλιο. H υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια πάλι από την εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στη εκπομπή, το βράδυ πριν την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργίου, η πρώην σύζυγος του έλαβε κάποια ανεξήγητα γραπτά μηνύματα από τον ίδιο και μάλιστα ενοχλήθηκε που την καλούσε βραδινές ώρες, κάτι που συνέβαινε συχνά, ενώ είχαν χωρίσει.

Οι συγγενείς του βρήκαν το κλειδί έξω από την πόρτα του σπιτιού και στο τραπέζι  ένα σημείωμα που τους μπέρδεψε ακόμα περισσότερο: Έγραφε ότι θα φύγει ξαφνικά για μια δουλειά και θα επέστρεφε σύντομα.

Από τις πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι συγγενείς έμαθαν πως ο Στεργίου συναντούσε συστηματικά μια γυναίκα στη Χαλκίδα. Από την Κυριακή 21 Ιουλίου και μετά, δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής του.

Φήμες έλεγαν τη μια πως βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι και την άλλη πως επέλεξε να εξαφανιστεί στην Κύπρο.

 Η αδελφή του αγνοουμένου οδηγού, Ελένη Στεργίου  βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να μιλήσει έστω και ανώνυμα.

Στην εκπομπή δόθηκαν ανώνυμες πληροφορίες για συγκεκριμένο άτομο που είχε απειλήσει τον οδηγό και στο παρελθόν.

Η πρώην σύζυγός του που επίσης μίλησε στην εκπομπή και είπε τα εξής:

  "Όσες φορές και να είχαμε μιλήσει στα τρία χρόνια που χωρίσαμε, ζήτημα να είχα λάβει μια φορά γραπτό μήνυμα. Μου έκανε εντύπωση που έστειλε.

Ενάμισι με δυο μήνες πριν χαθεί μου είχε ζητήσει χρήματα. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί τότε τσαντίστηκε που δεν του τα έδωσα. Του είχα μιλήσει άσχημα. Λυπάμαι για την εξαφάνιση, ελπίζω να είναι καλά."

Επιστροφή