ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρώην δήμαρχος έβαψε με το αίμα του τοίχους του δημαρχείου

18 Νοεμβρίου 2019, 08:07
A+ A-
Επειδή… λέρωσαν το όνομά του

Ακτιβιστική αντίδραση απέναντι σε συκοφαντίες προς το πρόσωπό του χαρακτήρισε ο πρώην δήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος (φωτο) την ακραία κίνησή του να κάνει φλεβοκέντηση (σ.σ. είναι γιατρός στο επάγγελμα) και με το αίμα του να βάψει τοίχους του δημαρχείου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε προσπαθήσει και πάλι να κάνει φλεβοκέντηση αλλά του είχαν αρπάξει το λαστιχάκι, ενώ τώρα πήγε στην τουαλέτα και βγαίνοντας άνοιξε το χέρι του με το αίμα να πετάγεται στον τοίχο.

 

«Ήταν μια αντίδραση ακτιβισμού -δήλωσε- ενάντια στις αθλιότητες και στον βρώμικο πόλεμο και της ηθικής μου εξόντωσης από οργανωμένους χούλιγκανς της ομάδας επικοινωνίας του δημάρχου.

 

Το είχα πει πριν από δυο δημοτικά συμβούλια ότι θα κάνω φλεβοκέντηση. Μάλιστα είχα προσπαθήσει στο προηγούμενο αλλά μου άρπαξαν το λαστιχάκι.

 

Τώρα όμως πήγα στην τουαλέτα κάρφωσα τη φλέβα με ένα μικρό νυστέρι, έκλεισα τον αγκώνα μου και όταν βγήκα άνοιξα το χέρι μου. Το αίμα πετάχτηκε σα βρυσούλα και έκανα αυτόν τον όμορφο πίνακα. Αυτός είναι ο πίνακας της ζωής μου».

 

Ο γιατρός που ήταν δήμαρχος για τρεις θητείες, κατηγορεί τη νέα δημοτική Αρχή πως κατά την προεκλογική περίοδο έσπερνε φήμες ότι έχει πληρωθεί για να μην κατεβεί στις εκλογές προς όφελος άλλης δημοτικής παράταξης.

 

Επιστροφή