ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-3: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους μετά από ένα θαυμάσιο ματς

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-3: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους μετά από ένα θαυμάσιο ματς
16 Νοεμβρίου 2019, 18:50
A+ A-
Με πέναλτι του Κολιόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ

Μετά από 8 ήττες σε 8 αγώνες, ο Ευβοϊκός που επέστρεψε φέτος στην Α' ΕΠΣΕ, κέρδισε τον πρώτο του βαθμό σε ένα πολύ καλό ματς με τον Απόλλωνα Ερέτριας που έληξε ισόπαλο με 3-3.

Για πρώτη φορά ο Ντουλαβέρης με τον Κρεμασμένο, παίκτες του γηπεδούχου Ευβοϊκού, βρέθηκαν κόντρα στην παλιά τους ομάδα που έπαιξε χωρίς Σεχάι, Μήτρου, Μετσανάι, Σμπιλήρη και Σταματάκο.

Στο 7' ο Παναγιώτης Ρούσσος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 με το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Αμέσως με τη σέντρα έγινε η ισοφάριση (1-1) με κεφαλιά από τον Νίκο Περήφανο που ήρθε το καλοκαίρι στο Μπούρτζι από την Κήρινθο.

Στο 43' σε σουτ του Ντουλελλάρι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της σούταρε ο Περήφανος. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή με υπόδειξη του βοηθού κ. Κοντογιαννίδη και η Ερέτρια ξαναπήγε στη σέντρα (2-1).

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, ο Μουτουσίδης σε κόντρα επίθεση ισοφάρισε σε 2-2, σκοράροντας σε τρίτο ματς από τα τέσσερα που έχει αγωνιστεί με τον Απόλλωνα.

Στο 66' με ωραία εκτέλεση φάουλ από το Δημήτρη Μπασούκο, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ (2-3).

Στο 73' ο Κώστας Κολιόπουλος με εύστοχο πέναλτι (σπρώξιμο μέσα στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο 93' αποβλήθηκε ο Ζαχαρόπουλος της Ερέτριας με 2η κίτρινη.

Iστορικά, οι δυο ομάδες όποτε έπαιξαν στο Μπούρτζι διατηρούν μια ισορροπία μεταξύ τους, αφού έχουν από μια νίκη (4-1 ο Ευβοϊκός την περ. 2011-12 και 2-1 η Ερέτρια τη σεζόν 2009-10), ενώ άλλα δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα (2010-11: 2-2 και 2013-14: 0-0).

Διαιτησία: Καρράς, Παππάς-Κοντογιαννίδης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος, Ντούνας, Κ. Κολιόπουλος, Π. Μαραγκός, Περήφανος (72′ Τόγκος), Ντουλλελάρι (89′ Ντούρμας), Ντουλαβέρης, Αποστόλου, Κρεμασμένος (65′ Τζάνος), Μακρής (77′ Εμμανουέλ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Ευγενίου (78′ Λάμπρου), Αντ. Κικίδης (67′ Συκάς), Αντζέλι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Πετράκης.

Επιστροφή