ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 1-0: Παρθενική νίκη με γκολ από την Μπίμη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 1-0: Παρθενική νίκη με γκολ από την Μπίμη
17 Νοεμβρίου 2019, 22:00
A+ A-
Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών

Ενα γκολ από την Ιωάννα Μπίμη έφθανε για να πετύχουν την παρθενική τους νίκη τα κορίτσια του Αστέρα Χαλκίδας. Η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα της Εύβοιας κέρδισε 1-0 το Μαγνησιακό στο Ενωσιακό γήπεδο για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ήττα από τις Απολλωνίδες στην Ερέτρια πριν δυο βδομάδες, μετά από μια καλή εμφάνιση, όπου οι Χαλκιδέες είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες.

Αυτή τη φορά, όμως, η καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε με το τρίποντο, που θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη νίκη της ομάδας σε επίσημο ματς.

Ιστορικό και το πρώτο γκολ που σημειώθηκε στο 31' από την Ιωάννα Μπίμη, όταν εκμεταλλεύτηκε έξοδο της Ξάνθης και με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ν' αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ολα τα κορίτσια έπαιξαν για τη νίκη και ικανοποίησαν απέναντι στις φιλοξενούμενες που κατά διαστήματα έπαιρναν την πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την Γιάνναλου.

Μάλιστα, ο προπονητής τους στο 73' ...έριξε στην επίθεση και την τερματοφύλακα που ξεκίνησε στην αρχική 11άδα (Ξάνθη) και τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τη χαφ Πατσοπούλου.

Στο ίδιο λεπτό ενίσχυσε την επιθετική γραμμή και με την Γρηγορίου, χωρίς αποτέλεσμα, όμως, αφού τα κορίτσια της Χαλκίδας δεν είχαν σκοπό να ...χάσουν τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Γιάνναλου, Αρτσίτα, Δέδε, Κοκκίνη, Τσιφλάκου, Κατσίφη, Χατζηλιόντα, Σταματίου, Μπίμη (90' Αντωνοπούλου), Οικονόμου, Λάμπρου (83' Τιρτίγκου).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Πάσχου, Σταμοπούλου, Κίτσιου, Λεονταρίτη, Μακεδών, Λουκοπούλου, Πούλιου, Καραγκουνούλη, Πατσοπούλου, Πλατανιά (73' Γρηγορίου).

Διαιτησία: Ψαρίδης, Αργυριάδης-Κούλης (Αθηνών)

Στους άλλους αγώνες του ομίλου οι Απολλωνίδες Ερέτριας έχασαν στην Κατερίνη από τις Πιερίδες Μούσες με 2-0, ενώ οι Νηρηίδες Φθίας κέρδισαν 4-0 στην Καρδίτσα τον Διγενή.

Επιστροφή