Κους-κους & σχόλια

Με αγροτικό 52 ετών μαζεύει τις ελιές ο Αργύρης Αφράτης

Με αγροτικό 52 ετών μαζεύει τις ελιές ο Αργύρης Αφράτης
19 Νοεμβρίου 2019, 09:20
Το είχε αγοράσει ο πατέρας του όταν ήταν παιδάκι...

Ο Αργύρης Αφράτης έχει γίνει ευρέως γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας ως κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι πολυάσχολος άνθρωπος. Αυτή την εποχή ασχολείται με το μάζεμα της ελιάς, από τα χωράφια της οικογένειας. 

Μάλιστα, η δουλειά γίνεται με την συμβολή ενός αγροτικού αυτοκινήτου, μάρκας TOYOTA, το οποίο είναι ηλικίας 52 ετών! Ο κ. Αφράτης ανέβασε την φωτογραφία του στο facebook, με το παρακάτω σχόλιο:

"Το ΤΟΥΟΤΑ συνεχίζει ακούραστο . Ήμουν μικρό παιδί όταν ο πατέρας μου το έφερε στο σπίτι . Μάλιστα τα δάχτυλά μου δεν έφταναν στην καρότσα και όσες προσπάθειες έκανα να ανέβω πάνω του έπεσαν στο κενό.

Η εικόνα αυτή έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα στο μυαλό μου αν και έχουν περάσει 52 χρόνια . Στα νιάτα του εξυπηρέτησε τους πολίτες και επισκέπτες της Δροσιάς κουβαλώντας αναψυκτικά , μπύρες κλπ .

Σήμερα συνεχίζει ακούραστο να ανταποκρίνεται στις αγροτικές υποχρεώσεις της οικογένειας και όχι μόνο . Υπόσχομαι εντός του 2020 να το πάω στην αντιπροσωπεία για ένα τσεκ απ . Στο τιμόνι ο Απόστολος Junior."