Μιχάλης Μαύρος: Δίνουμε μάχη για τη σωτηρία χωρίς ...κομπιουτεράκια

Μιχάλης Μαύρος: Δίνουμε μάχη για τη σωτηρία χωρίς ...κομπιουτεράκια
21 Νοεμβρίου 2019, 14:20
A+ A-
Τι λέει ο προπονητής του ΑΟ Ν. Αρτάκης και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναρκαδικό.

Πικρή γεύση άφησε στον ΑΟΝΑ η ήττα με 1-0 από τη Ρόδο το περ. Σάββατο Και μπορεί η Ρόδος να είναι πρωτοπόρος και ο ΑΟΝΑ να ταξίδεψε στο νησί, περνώντας με το καράβι από «συμπληγάδες» και χωρίς τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, αλλά η ομάδα της Εύβοιας έκανε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε επιστρέψει στη βάση της με το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και η Αρτάκη πλέον, καλείται να κοιτάξει το ερχόμενο ματς με τον Παναρκαδικό.

Οπως και ο Μιχάλης Μαύρος είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του και να δώσει τη μάχη του με ...όσα όπλα έχει στην φαρέτρα του.

Ο ίδιος μίλησε στο egnomi.gr για τον προσεχή αντίπαλο (σ.σ. Παναρκαδικός), λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αρκετοί λένε ότι είναι ίσως η ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας. Παίζει πολύ γρήγορα με εναλλαγές και έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο έργο. Εμείς καλούμαστε να παραμερίσουμε τα προβλήματά μας και να παλέψουμε το παιχνίδι. Ενα παιχνίδι κομβικό, στο οποίο χρειαζόμαστε τη νίκη, αφού ακολουθούν συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Υπολογίζω όλα τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου. Από τον πιο έμπειρο μέχρι και τους πιο νεαρούς, τους Σαχίνη και Μακρή. Κανείς δεν περισσεύει από αυτή τη μάχη. Δέχτηκα να βοηθήσω την ομάδα και θα το κάνω μέχρι τέλος, ...χωρίς κομπιουτεράκια για να κάνω υπολογισμούς για τη μάχη της παραμονής, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι η ανηφόρα είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω πραγματικά στο στόχο της παραμονής. Για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι, σαν οικογένεια. Οταν σε πιστεύει η οικογένειά σου δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι ...απέξω. Αν σε αμφισβητήσει η οικογένειά σου, το πράγμα δυσκολεύει. Πήραμε ισοπαλία στη Ραφήνα με καλή εμφάνιση, νικήσαμε την Κόρινθο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και πέσαμε με το κεφάλι ψηλά στη Ρόδο. Γυρίσαμε στεναχωρημένοι...Είδατε τι έγινε σε άλλα ματς, τα Σπάτα έφαγαν 5 γκολ στο Ύπατο και η Θύελλα 3 γκολ στην έδρα της από τη Μαρκό. Αν έτρωγε η Αρτάκη 3 και 5, φανταστείτε τι θα γινόταν...».

Επιστροφή