Αδίστακτοι κακοποιοί γάζωσαν αστυνομικούς

Αδίστακτοι κακοποιοί γάζωσαν αστυνομικούς
7 Φεβρουαρίου 2011, 16:23
A+ A-
Αντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας συμμετείχαν στο άγριο ανθρωποκυνηγητό της Λιβαδειάς

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας συμμετείχαν στο ανθρωποκυνηγητό της Λιβαδειάς για τη σύλληψη μεγαλοκακοποιών που πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τραυμάτισαν αστυνομικό. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή και έχει ως εξής:


Γύρω στις 12 το μεσημέρι, αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λιβαδειάς έκανε σήμα σε ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Audi στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Το Audi δεν σταμάτησε κι έτσι ακολούθησε καταδίωξη, ενώ ειδοποιήθηκαν όμορες αστυνομικές δυνάμεις να στήσουν μπλόκα.


Πλησιάζοντας ένα μπλόκο αστυνομικών στο δρόμο προς Αράχωβα οι κακοποιοί σταμάτησαν, κατέβηκαν κάτω κι άνοιξαν τυφλό πυρ κατά των αστυνομικών, γαζώνοντας το περιπολικό τους.


Αποτέλεσμα ήταν ένας αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά στο μηρό και να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε εγκατελειμμένο και εκτιμάται ότι επιβιβάστηκαν σε άλλο Ι.Χ. το οποίο έκλεψαν.


Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον κατηγορούμενο Νίκο Παλαιοκώστα. Παρόλα αυτά, το πιθανότερο, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να πρόκειται για αδίστακτους ληστές που το τελευταίο διάστημα έχουν ρημάξει Βοιωτία και Φθιώτιδα.

Επιστροφή