ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ 1-2: Μαρμάρωσε στο 90...φεύγα

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ 1-2: Μαρμάρωσε στο 90...φεύγα
30 Νοεμβρίου 2019, 18:15
A+ A-
Πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους από τους άσπονδους γείτονες

Στην πρώτη της ήττα υποχρεώθηκε η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, ομάδα της Καρύστου, που έχασε στο γήπεδό της από το Μαρμάρι με 1-2. Οι άσπονδοι γείτονες προκάλεσαν το σοκ στους γηπεδούχους με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα που ήταν ...ματσάρα με τα όλα της.

Πραγματικά, ήταν ένα παιχνίδι ποδοσφαιρική γιορτή με πολύ κόσμο, αρκετές φάσεις και μια εξέλιξη που ...ξαναπίκρανε, όπως και πέρσι, τους Καρυστινούς που έχασαν από το Μαρμάρι και πάλι με 2-1 και τους φρέναραν στην κούρσα για την κατάκτηση μιας από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Α' κατηγορία.

Ο Φώτης Μπαλογιάννης που είχε πετύχει και πέρυσι γκολ, άνοιξε το σκορ στο 18' για το Μαρμάρι.

Ισοφάρισε με ένα εξαιρετικό σουτ από μακριά ο Βαγγέλης Κασέμι στο 29'.

Στα τελευταία λεπτά πίεζαν οι γηπεδούχοι της Καρύστου (το ίδιο γήπεδο χρησιμοποιεί ως έδρα και το Μαρμάρι), αλλά σε μια αντεπίθεση ....για σεμινάριο, οι του Μαρμαρίου έβαλαν φωτιά και με σκόρερ τον Καλογερίδη που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα έκαναν το τελικό 1-2 και ...μαρμάρωσαν παίκτες και φιλάθλους της Καρύστου.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δάλλας-Παππάς.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Δρόσος, Παπουτσής, Καραβολάς, Σφυρίδης, Γεωργιόπουλος, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης (Τhaci), Λούκα (Μπόκαρης), Σούλας, Ρουκλιώτης (Kεφαλάς, Toύρλας).

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ : Γκίκας, Κουζάς, Συμεών, Αστηθάς, Βουζουράκης, Χαραγκιώνης, Ποδαράς, Διακάκης, Φ. Ποδαράς, Χελιώτης (80' Καλογερίδης), Μπαλογιάννης.

Επιστροφή