ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1: Απόλυτος κυρίαρχος με επιθετική τετράδα-φωτιά

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1: Απόλυτος κυρίαρχος με επιθετική τετράδα-φωτιά
30 Νοεμβρίου 2019, 20:10
A+ A-
Φουλάρουν για τον τίτλο οι πράσινοι που παραμένουν αήττητοι με δέκα νίκες και μια ισοπαλία.

Αλλη μία νίκη με πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής Ψαχνών, νικώντας με 3-1 το Αυλωνάρι (το ματς έγινε στις 5 το απόγευμα).

Οι πράσινοι προελαύνουν στη βαθμολογία με ...διαφορά από τους διώκτες τους και φουλάρουν για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Στο σημερινό ματς ο Ηρακλής πέρα από τα τρία γκολ, έχασε και πέναλτι, αλλά και ευκαιρίες για ν' αυξήσει τον δείκτη του σκορ, με την επιθετική τετράδα (Μαναρίτσας, Σαματάκος, Μήτρου, Παν. Δημ. Σκριβάνος) να είναι σε μεγάλα κέφια.

Το Αυλωνάρι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων, καθώς ο Ηρακλής ήταν απόλυτος κυρίαρχος σε όλο το 90λεπτο.

Βέβαια ο Γιάννης Μπασούκος στάθηκε στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τονίζοντας ότι επηρεάστηκε μετά το 2-1 και η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ του Ηρακλή.

Από την άλλη ο προπονητής του Ηρακλή Θανάσης Μεθενίτης παρουσιάστηκε προσγειωμένος και ανέφερε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Στο 2' από ασίστ ...πάρε-βάλε του Σταματάκου ο Ανδρέας Μήτρου που γιορτάζει σήμερα έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Στο 5' σε μία φάση που οι παίκτες του Ηρακλή σταμάτησαν αδικαιολόγητα για οφσάιντ που δεν υπήρχε, από πάσα από δεξιά, ο Βασίλης Τσαλιαγκός με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 15' από κάθετη του Σταματάκου για τον Μαναρίτσα ο φορ των Ψαχνών πήγε να "σκοτώσει" τον Κότσαρη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 18' ο Ηρακλής κέρδισε κόρνερ.Το εκτέλεσε ο Μήτρου και ο Ρεπετσάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να "γλύψει" το οριζόντιο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Κότσαρη για το 2-1.

Στο 24' από γύρισμα του Σταματάκου, ο Μαναρίτσας δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρακλής δημιουργούσε κατά κύματα επιθέσεις και μάλιστα ήταν και αρκετά επικίνδυνος και στις στατικές φάσεις.

Κέρδισε κατά κράτος και το χώρο του κέντρου, απέναντι σε ένα Αυλωνάρι που βρισκόταν σε θέση άμυνας, χωρίς να μπορεί να βγει με αξιώσεις στην κόντρα.

Στο 37' ο Μαναρίτσας πέρασε μία εκπληκτική μπαλιά στον Σταματάκο, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει τον Σκριβάνο για να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν καταγράφηκε ως ευκαιρία, αλλά η πάσα του Μαναρίτσα ήταν πάσα "μεγάλου παίκτου" που θα έλεγε και ο Αλέφαντος.

Στο 39' Σκριβάνος και Σταματάκος έκανα το "ένα-δύο", ο Ερετριανός πήγε να σπάσει την μπάλα αντί να σουτάρει και έχασε τον έλεγχο της φάσης.

Στο 42' νέο σουτ του Σταματάκου η μπάλα κατέληξε κόρνερ και στο 43' κεφαλιά του Τσολάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Σκριβάνου από τον Ντραγκότι που μόλις είχε μπει στο ματς.

Ο Σταματάκος σημάδεψε την δεξιά γωνία, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 59' από ωραία ενέργεια του Τσατσαρώνη που έκανε πολλά ανεβάσματα, κεφαλιά του Σκριβάνου μπλόκαρε ο Κότσαρης.

Στο 63' ο Μαναρίτσας μπήκε κάθετα, την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στον Σταματάκο κι αυτός σε κενή εστία έκανε το 3-1.

Στο 70' ο Μαναρίτσας με γυριστό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ΗΡΑ έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο 82' μετά από φοβερό σουτ του Μαναρίτσα που έδιωξε εξίσου εντυπωσιακά ο Κότσαρης και στο 85' με τον Γκάβαλη, όπου και πάλι ο γκολκίπερ του Αυλωναρίου (μάλλον ο MVP της ομάδας του) κατέβασε τα ρολά.

Διαιτησία: Βελέντζας, Τσιφλάκος - Νέγρης.

ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θ. Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης (88' Χασαπίδης), Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος (83' Μπατζέλης), Σταματάκος (72' Γκάβαλης), Σπανός, Μαναρίτσας, Παν. Δημ. Σκριβάνος, Μήτρου (67' Παν. Λ. Σκριβάνος).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Μπασούκος): Κότσαρης, Γ. Μαστροκώστας, Παππάς, Βασ. Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καράπας (55' Ντραγκότι), Ηλιόπουλος, Μπράχα, Βασ. Τσαλιαγκός (87' Φωτιάς), Καρλής (71' Κόκκος), Μανδράκας. 

Επιστροφή