Κους-κους & σχόλια

ΕΥΒΟΙΑ - ΧΙΛΙΑΔΟΥ: Μοντέλα στην παραλία γυμνιστών

ΕΥΒΟΙΑ - ΧΙΛΙΑΔΟΥ: Μοντέλα στην παραλία γυμνιστών
1 Δεκεμβρίου 2019, 11:45
Προτίμησαν την Εύβοια από την Ταϊλάνδη

Στη Χιλιαδού και συγκεκριμένα στην παραλία γυμνιστών θα γυριστεί η νέα ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Ρούμπεν Έστλουντ (φωτο), όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Γνώμη».

Το «Triangle of Sadness» είναι το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σκηνοθέτη, ο οποίος είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες στις Κάννες κάποια στοιχεία της πλοκής του έργου.

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας πολυτελούς κρουαζιέρας, τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου όταν ο μαρξιστής καπετάνιος αποφασίζει να εκδικηθεί τα μοντέλα - επιβάτες του.

Ο συνδυασμός της ναυτίας, από μία ταυτόχρονη δυνατή καταιγίδα, και της τροφικής δηλητηρίασης επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα και οι επιβάτες του πλοίου καταλήγουν ναυαγοί σε ένα νησί.

«Το ενδιαφέρον είναι να εστιάσουμε στο πως αλλάζει η συμπεριφορά μας, ανάλογα με τη θέση μας στην οικονομική διάρθρωση. Αυτά τα μοντέλα - με την όμορφη εμφάνιση - έχουν ήδη ένα νόμισμα που τους επιτρέπει να ανέλθουν ταξικά», όπως σχολίασε ο Έστλουντ.

Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει  από τότε, ότι το νησί της ταινίας μπορεί να ήταν στην Ελλάδα ή την Ταϊλάνδη. Φαίνεται λοιπόν πως η ομάδα παραγωγής και ο Έστλουντ καταλήγουν στην Ελλάδα, αφού στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής, o σκηνοθέτης ανέβασε φωτογραφίες από την παραλία της Χιλιαδούς.