Κοινωνία

Καθηγητής περίμενε μεθυσμένος 14χρονη μαθήτρια έξω από το σπίτι της νυχτιάτικα

Καθηγητής περίμενε μεθυσμένος 14χρονη μαθήτρια έξω από το σπίτι της νυχτιάτικα
2 Δεκεμβρίου 2019, 07:36
Η κοπελίτσα υποστήριξε ότι διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τον καθηγητή.

Περίεργη υπόθεση απασχολεί  το αστυνομικό τμήμα  Aρχαγγέλου στη Ρόδο, από το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο εκπαιδευτικό.

Ο καθηγητής, προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να περίμενε έξω από το σπίτι της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του!

 Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο (με ποιο δικαίωμα επιπλήττει το παιδί του εκτός σχολείου), τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε μεγάλος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού. 

Στο συμβάν κλήθηκε η Αστυνομία και της υπόθεσης επιλήφθηκε το Aστυνομικό Tμήμα Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. 

Μάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Ωστόσο, από το AT Αρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς η μαθήτρια είναι ανήλικη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, παραπέμφθηκε με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέθανε ο ράφτης Θεμιστοκλής Μοιρώτσος

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέθανε ο ράφτης Θεμιστοκλής Μοιρώτσος
Κοινωνία
[15/12/2019 - 11:31]

Στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας έγινε η κηδεία του, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. ...περισσότερα