ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Για δεύτερη φορά στα ημιτελικά με ανατροπή

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Για δεύτερη φορά στα ημιτελικά με ανατροπή
4 Δεκεμβρίου 2019, 17:10
A+ A-
Προηγήθηκε 1-0 ο Αμαρυνθιακός που έχασε με κόκκινη τον αρχηγό του Μυρτέζα

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ελλήσποντος θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Κέρδισε σήμερα, όπως και στο πρώτο ματς, με 3-1 τον Αμαρυνθιακό στο γήπεδο Γυμνού και θα παίξει στην ημιτελική φάση με τον Λήλα Βασιλικού σε διπλούς αγώνες με φόντο το μεγάλο τελικό.

Την πρώτη φορά που έπαιξε στους "4" του Κυπέλλου Εύβοιας ήταν το 2015. Τότε πέρασε τη Δροσιά και στη συνέχεια (στους Ημιτελικούς) βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, ο οποίος απέκλεισε την ομάδα της Λαμψάκου και  μετέπειτα σήκωσε και την κούπα.

Σήμερα πήγε στο Γυμνό με το εύθραυστο 2-1, με το οποίο είχε νικήσει στη Λάμψακο και βρέθηκε να χάνει νωρίς (13') με 1-0 από τον Αμαρυνθιακό που είχε για σκόρερ, ποιόν άλλον, τον Βαγγέλη Ρουμπή (έφθασε τα 9 προσωπικά γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Κατάφερε, όμως, ο Ελλήσποντος με τον αρχηγό του, σήμερα, τον Παναγιώτη Γεωργίου να ισοφαρίσει (1-1) στο 39' και στο τελευταίο 20λεπτο εδραίωσε την πρόκριση με άλλα δυο γκολ.

Στο 70' σκόραρε ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας για το 1-2 και στο 88' ο Νίκος Κουζούλογλου για το 1-3, ενώ από το 83' ο Αμαρυνθιακός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Αντώνη Μυρτέζα.

Διαιτησία: Πόγκας, Ιωάννου-Κοντογιαννίδης.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Αγγ. Κοντραζίου, Χουχούμης, Μ. Καρλατήρας, Ξουρής, Λ. Καρλατήρας, Ζάνιος, Ρουμπής, Αλεξίου (53' Κόντος), Μυρτέζα, Κιμουλιάτης (67' Μεταξάς), Ζουρμπούλης (54' Αν. Αργύρης).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Γιαλός, Μπούρικας, Γεωργίου, Ντούκα, Χύσκα, Νικολάου (89' Αλαφάκης), Κατσίμπρας (92' Φτούλης), Κουζούλογλου, Ανέστης (91' Μάλλιαρης), Ντούμας.

Επιστροφή