ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 3-0: Είχε Κούκα αλάνι και μάγκα τον Κανάνι

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 3-0: Είχε Κούκα αλάνι και μάγκα τον Κανάνι
7 Δεκεμβρίου 2019, 17:44
A+ A-
Σε κακό φεγγάρι σήμερα οι Λύκοι.

Λιγοστές φάσεις είχε το μέτριο -ποιοτικά- ματς ανάμεσα στον Λήλα και τη Μακρυκάπα στο γήπεδο του Βασιλικού, αλλά για τους γηπεδούχους ο Κούκα ήταν αλάνι και ο Κανάνι αποδείχθηκε μάγκας.

Η ομάδα του Βασιλικού χωρίς να μαγέψει κέρδισε απόλυτα δίκαια κόντρα σε μία Μακρυκάπα που ήταν σκιά του εαυτού της και δεν θύμισε σε τίποτα την μέχρι τώρα σκληροτράχηλη ομάδα που ...τρώει σίδερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον αντίποδα, ο Λήλας μετά τις νίκες επί του ΑΠΚΟ και επί του Ταμυναϊκού, αλλά και το "Χ" κόντρα στον ΑΟΧ στο Στάδιο Χαλκίδας, σήμερα ...δάγκωσε και τους "Λύκους" στο Βασιλικό με τρία πανέμορφα γκολ.

Μόλις στο 4' ο Κανάνι βρέθηκε στην περιοχή και με σουτ στην κίνηση -πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος-, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Γενικά, όμως, ήταν ένα ματς μοιρασμένο με πολλά λάθη και διακοπές που έκοβαν τον ρυθμό.

Στο β' ημίχρονο ο Λήλας πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα όταν ο Κούκα με μία σουτάρα από μακριά κρέμασε τον Δρενάφτση για το 2-0 (58').

Στο 74' ο Κανάνι τροφοδοτήθηκε στα αντίπαλα καρέ και με συρτό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Λήλας ήταν ουσιαστικός και εκμεταλλεύτηκε τις αδράνειες της Μακρυκάπας, για την οποία το σημερινό ματς ήταν μια ...κακή μέρα στη δουλειά.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Καρράς - Αντωνίου.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Μαντάς, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Τζαφέρος, Λάμτσε (82' Γκινάι), Παπίλας, Κούκα, Καρβελάς (72' Κικίδης), Κανάνι (90' Χρ. Κεχαγιάς), Αναγνώστου.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Κιαπέκος/Θαλάσσης): Δρενάφτσης, Λέκκας, Χρ. Χασάνδρας, Στούπας (31' Ιω. Καρκαλής), Κουτσαυλής (75' Τσούτσης), Μπασινάς, Γκίκας, Σηφάκης, Δημ. Χασάνδρας (51' Κούκουρας), Σίδερης (80' Στούμπος), Καραντάκης. 

Μονομαχία Ευαγγελινού (Λήλας)-Καραντάκη (Μακρυκάπα) στο σημερινό ματς στο γήπεδο Βασιλικού.

Επιστροφή