ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5-0: Ξέσπασε μετά από ένα μήνα χωρίς νίκη

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5-0: Ξέσπασε μετά από ένα μήνα χωρίς νίκη
7 Δεκεμβρίου 2019, 18:20
A+ A-
Τρία γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι

Στις 2 Νοεμβρίου είχε κερδίσει για τελευταία φορά η Δροσιά (2-0 τον Αμαρυνθιακό) και σήμερα οι παίκτες του ΑΠΚΟ ξέσπασαν στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου που τον κέρδισαν με 5-0.

Τρία γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι και τα τρία με διαφορετικούς εκτελεστές, ενώ σκόραρε κι ένας 14χρονος.

Ο αρχηγός ...έδωσε το έναυσμα της νίκης. Ο Χρήστος Βαρσαμάς ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας του κι έκανε το 1-0 στο 28'.

Ενας πιτσιρικάς που τον εμπιστεύτηκε ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς και του έδωσε θέση στην αρχική 11άδα διπλασίασε τα γκολ. Στο 36' ο Νίκος Πάνου, που έκλεισε φέτος τα 14 του χρόνια, με εξαιρετική ενέργεια πέτυχε το παρθενικό του γκολ κι έκανε το 2-0.

Στο β' ημίχρονο ήταν ο Νίκος Μαστροκώστας που βρήκε δίχτυα στο 60' κι έκανε το 3-0.

Αλλος ένας πιτσιρικάς, ο 16χρονος Κροκόδειλος, που ήρθε από τον Ταμυναϊκό λίγο πριν τελειώσουν οι μεταγραφές τον Οκτώβριο, έγινε σκόρερ ευστοχώντας στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΚΟ στο 72'.

Στις καθυστερήσεις ...τρίτωσαν τα πέναλτι για τους γηπεδούχους και αυτή τη φορά ανέλαβε να το εκτελέσει ο Νίκος Μαστροκώστας που ήταν εύστοχος κι αυτός κι έκανε το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Γκάτσος, Κοντογιαννίδης-Κηρύκος.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Γ. Τουλίτσης (70′ Άλκο), Σεϊνταράσι, Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς, Πάνου (52′ Κροκόδειλος), Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου (71′ Σ. Ελευθερίου), Βαρσαμάς (78′ Αγγ. Τουλίτσης), Τζέμος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος (80′ Μακρής), Ντούρμας (65′ Ανδρέου), Κ. Κολιόπουλος, Ντούνας, Νόνας, Ντουλελλάρι, Κοτρώτσιος (46′ Π. Μαραγκός), Τζάνος, Αποστόλου (75′ Σαμαράς), Εμμανουέλ.

Επιστροφή