ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Υπόσχεση για πληρωμές την Τετάρτη
Λίγα 24ωρα μετά τη σημαντική νίκη (2-0) επί του Ταμυναϊκού, ο ΑΟ Χαλκίς ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Μακρυκάπα στην έδρα των «Λύκων».
Μια προετοιμασία που γίνεται μετ' εμποδίων, καθώς ο ΑΟΧ προπονείται στο Πάρκο του Λαού, πολλές φορές και στο μισό γήπεδο με τον Κεραυνό Χαλκίδας.
Για αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου η διοίκηση έχει υποσχεθεί πληρωμές και τραπέζι, επομένως είναι μία μέρα ...κρίσιμη για το οικονομικό (στον αγώνα με τον Ταμυναϊκό βρέθηκαν στο γήπεδο και ο Μορίδης και ο Λαθουράς).
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Θωμά το θέμα με την προκαταβολή του δεν έχει τακτοποιηθεί, τουλάχιστον ακόμη.
Ο έμπειρος χαφ μετά από προτροπή του προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη και των συμπακτών του κατέβηκε να παίξει στον αγώνα με τον Ταμυναϊκό.
Πάντως, πριν το ματς υπήρξε επικοινωνία του Παναγιώτη Τοκπασίδη με τον Φοίβο Μορίδη (σ.σ. αν και η αρχική συμφωνία του Θωμά έγινε με τον Λαθουρά) και ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου φέρεται να διαβεβαίωσε όλες τις πλευρές ότι μέχρι αύριο θα υπάρξει τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.
Πάντως, ο ΑΟΧ δείχνει να συνδυάζει, πλέον, τον αγωνιστικό του ρυθμό με τη συγκομιδή βαθμών και σίγουρα αυτή η καλή εικόνα δεν πρέπει να τσαλακωθεί.
Οι παίκτες της ομάδας, επίσης, σχολίαζαν θετικά -μετά το ματς με τον Ταμυναϊκό- και την παρουσία των φιλάθλων στο Στάδιο, το οποίο μετά από καιρό θύμισε έδρα. Και ειδικότερα των πιτσιρικάδων, που έχουν επιστρέψει στα καρεκλάκια του Σταδίου και κάνουν αισθητή την παρουσία του με τύμπανα και φωνή.





















