Εσμιξαν Απόλλων Ερέτριας και Γιάννης Καρβέλης - Ντεμπούτο με Ελλήσποντο

12 Δεκεμβρίου 2019, 14:11
A+ A-
Στην ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον προκάτοχό του, Αντώνη Τσαραντάνη.

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Ερέτριας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, με τον Γιάννη Καρβέλη ν' αναλαμβάνει το προπονητικό τιμόνι των προπέρσινων πρωταθλητών Εύβοιας (στη φωτό οριστικοποιείται η συμφωνία, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Νιφόρο).

Ο Γιάννης Καρβέλης πριν δύο εβδομάδες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ταμυναϊκό, κι ενώ υπήρχαν φήμες για την Αρτάκη, σήμερα έδωσε τα χέρια με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Είναι ο τρίτος προπονητής για φέτος στον Απόλλωνα, αφού ο Καρβέλης αντικαθιστά τον Αντώνη Τσαραντάνη, ο οποίος με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Θωμά Τσίγκα.

Ο Γιάννης Καρβέλης θα κάνει ντεμπούτο κόντρα σε μία πρώην ομάδα του τον Ελλήσποντο (σ.σ. ήταν στην Λάμψακο πριν πάει στον Ταμυναϊκό).

Στην ανακοίνωση της Ερέτριας πέρα από την αναφορά που γίνεται στον Καρβέλη, η διοίκηση τη ομάδας αφιερώνει ...χώρο και στον Αντώνη Τσαραντάνη, ο οποίος όλο αυτό το χρονικό διάστημα βοήθησε την ομάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς και «κεφάλαιο» για το ερετριανό ποδόσφαιρο.

Ο Τσαραντάνης άλλωστε, μετά τον Τσίγκα ανέλαβε ως υπηρεσιακός (κατά κάποιο τρόπο), ενώ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τον τεχνικό ηγέτη των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου στην Ερέτρια.

Ο Απόλλων Ερέτριας πάντως, με αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ του, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θα επιχειρήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

«Ο Α.Ο Απόλλων Ερέτριας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Καρβέλη. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, με μακρά θητεία στην ποδοσφαιρική Εύβοια και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, θα κληθεί να οδηγήσει τον Απόλλων στο δύσκολο υπόλοιπου του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ματς με τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου. Το Δ.Σ της ομάδας εύχεται καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο νέο μας προπονητή! Επιπλέον, ως Απόλλων Ερέτριας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπηρεσιακό προπονητή, Αντώνη Τσαραντάνη, ο οποίος απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για την ομάδα, αφού ανέλαβε να ηγηθεί του μεσοδιαστήματος μέχρι να υπάρξει η συμφωνία με τον κύριο Καρβέλη. Φυσικά, η σχέση μας με τον προπονητή, κύριο Τσαραντάνη δε σταματάει εδώ, αφού θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα τμήματα υπόδομής του συλλόγου. Ευχαριστούμε για όλα, Αντώνη!».

Επιστροφή