Κοινωνία

Μακελειό με δύο νεκρούς και τραυματίες στην περιοχή της Θήβας

Μακελειό με δύο νεκρούς και τραυματίες στην περιοχή της Θήβας
13 Δεκεμβρίου 2019, 17:38
Δύο οικογένειες, ιδιοκτήτριες αντιπάλων εταιρειών security άρχισαν πιστολίδι μεταξύ τους.

Σκηνές φαρ - ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου έξω από το Λύκειο Θεσπιών, στην περιοχή της Θήβας. Δύο οικογένειες, ιδιοκτήτριες αντιπάλων εταιρειών security ενεπλάκησαν σε καβγά, που εξελίχθηκε σε πιστολίδι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο οικογενειών.  με αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυροβολισμών και τον θάνατο δύο ατόμων.

Νεκροί από την ανταλλαγή πυροβολισμών με πιστόλια και καραμπίνες έπεσαν ο πατέρας και ο γιος της μίας οικογένειας. Στο σημείο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας και αναζητούνται ο γιος του και ο ανιψιός που τραυματίστηκαν από την ανταλλαγή των πυρών και διέφυγαν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, πως όλα άρχισαν όταν μέλη της πρώτης οικογένειας που έχει εταιρεία security, κατέβασε από συγκεκριμένο σημείο του σχολείου την ταμπέλα της δεύτερης οικογένειας , η οποία επίσης είχε εταιρεία security και είχε συνάψει συμφωνία με τον σχολικό χώρο.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Θηβών και ισχυρή αστυνομική δύναμη για τον εντοπισμό των αναζητούμενων δραστών.