ΧΑΛΚΙΔΑ: Αγώνας δρόμου για να βελτιωθεί ο αποτυχημένος στολισμός

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αγώνας δρόμου για να βελτιωθεί ο αποτυχημένος στολισμός
14 Δεκεμβρίου 2019, 10:59
A+ A-
Στο Δήμο Χαλκιδέων πήραν τα μηνύματα του κόσμου και του τύπου...

Κατά γενική ομολογία ο -μέχρι στιγμής- χριστουγεννιάτικος στολισμός της Χαλκίδας είναι αποτυχημένος,γεγονός που επισημαίνεται σε εκτενές ρεπορτάζ, στην έντυπη έκδοση της "Γνώμης", που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στα περίπτερα.

Στο Δήμο Χαλκιδέων και στον ΔΟΑΠΠΕΧ (που είναι υπεύθυνος για το στολισμό) φαίνεται ότι πήραν το μήνυμα από τους δημότες και τον τύπο και τρέχουν να διορθώσουν -όσο μπορούν - τις αστοχίες, ώστε να κερδίσουν τις τελικές εντυπώσεις.

Το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου καλαθοφόρο όχημα του Δήμου είχε μπει στην πλατεία του Αγίου Νικολάου (εκεί που βρίσκεται το συντριβάνι)  και μέσα στο καλάθι ένας υπάλληλος του Δήμου προσπαθούσε να διορθώσει τα φωτάκια στα δένδρα.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει πολλά αρνητικά σχόλια στα social media σχετικά με τα φωτάκια, τα οποία είχαν τοποθετηθεί ανάκατα πάνω στα δένδρα και το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν κάκιστο.

Την ίδια ώρα στην πλατεία του Ηρώου στήνονταν ξύλινα σπιτάκια, που παρέπεμπαν σε παραμυθοχωριό, ενώ επίκειται και η τοποθέτηση της φάτνης και άλλων στολιδιών, που θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα.

Επιστροφή