Η επιστροφή του Γρηγόρη Μάλλιαρη στον πάγκο του Ευβοϊκού...

Η επιστροφή του Γρηγόρη Μάλλιαρη στον πάγκο του Ευβοϊκού...
14 Δεκεμβρίου 2019, 01:35
A+ A-
... και η πρώτη του στον πάγκο του Λήλα με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Νικολάου

Ο Γρηγόρης Μάλλιαρης ανέλαβε αυτή τη βδομάδα, ξανά, προπονητής στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, παίρνοντας της θέση του Βαγγέλη Τόγια, ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει το Γενάρη.

Η επιστροφή του συμπίπτει με τον αγώνα κόντρα σε μια ομάδα (Λήλας) στην οποία έχει δουλέψει ο ίδιος και μάλιστα, όταν την είχε αναλάβει  αντιμετώπισε τον Ευβοϊκό στον πρώτο αγώνα που κάθισε  στον πάγκο της ομάδας του Βασιλικού.

Ηταν η περίοδος 2011-12 που ο Ευβοϊκός με τον Γιάννη Καρβέλη προπονητή έκανε κούρσα ανόδου και κέρδισε την πρώτη θέση στην Α' ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Μπουρτζίου υποδεχόταν το Λήλα στο γειτονικό ντέρμπι, το Μάρτιο του 2012 και ο Γρηγόρης Μάλλιαρης είχε μόλις αναλάβει τον Λήλα, μετά την παραίτηση του Βασίλη Τσιμιχόδημου.

Ο αγώνας είχε ένταση και ο Γρηγόρης Μάλλιαρης, ιδιαίτερα νευρικός. Μάλιστα, διαμαρτυρόμενος έντονα στο διαιτητή, αποβλήθηκε μετά το δεύτερο πέναλτι που είχε δοθεί σε βάρος της ομάδας του Βασιλικού.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το πρώτο πέναλτι (εκτελεστής ο Κώστας Σπανός που παίζει τώρα στον ΑΟΝΑ) το είχε αποκρούσει ο Μαντάς, ο οποίος αγωνίζεται και τώρα κάτω από τα δοκάρια του Λήλα.

Ο Ευβοϊκός, πάντως, κέρδισε 2-1 την ομάδα του Βασιλικού και ήταν η μοναδική επί του γείτονα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Στα άλλα τρια ματς μεταξύ τους την τελευταία 10ετία, ο Λήλας κέρδισε.

Την περίοδο 2009-10 με 2-0, την επόμενη σεζόν με 4-2 και το 2013 με 4-0. Στο τελευταίο ματς, προπονητής στο Λήλα ήταν ο Γιάννης Καρβέλης και είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του Βασιλικού, ύστερα από το "διαζύγιό" της με τον Βαγγέλη Μπρισίμη.

Επιστροφή