ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0: Αλλαγή και γκολ από τον Μώρο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0: Αλλαγή και γκολ από τον Μώρο
14 Δεκεμβρίου 2019, 18:00
A+ A-
Τρεις αποβολές στο ματς. Δυο από την Λάμψακο και μια από τους γηπεδούχους

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων που κέρδισε 1-0 το δυνατό Ελλήσποντο στο γήπεδο Ερετρίας, έχοντας στον πάγκο του για πρώτη φορά τον Γιάννη Καρβέλη.

Ο νικητής επανήλθε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο που τον είχε αφήσει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Λαμψάκου έχασε μετά από 6 αγωνιστικές, αφού η τελευταία του ήττα ήταν από τον πρωτοπόρο Ηρακλή στα Ψαχνά την 6η αγωνιστική.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Νίκος Μώρος που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και πέντε λεπτά μετά τη σέντρα πέτυχε το μοναδικό γκολ-ανάσα για την ομάδα του.

Να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας, με εξαίρεση τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΕ τη σεζόν 2017-18, τα δυο προηγούμενα χρόνια δυσκολευόταν με αντίπαλο τον Ελλήσποντο και δεν τον είχε νικήσει ούτε στην Ερέτρια, ούτε στη Λάμψακο.

Ο Ελλήσσποντος στο 93' έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Ερμής Τόρα απέκρουσε σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπούρικα.

Το ματς σημαδεύτηκε και από τρεις αποβολές. Η πρώτη ήταν του Ντούμα των φιλοξενούμενων στις αρχές του β' ημιχρόνου και οι άλλες δυο του Χύσκα (Ελλήσποντου) και του Σταματάκου (Ερέτριας) στο 88'.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πασχαλίδης-Καρράς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Τόρα, Καραμέτσος (85' Μήτρου), Λάμπρου, Ρούσσος (46' Μώρος), Μπισμπικόπουλος, Αντζελι, Πετράκης, Κικίδης (63' Τρεγκάι, 91' Συκάς), Μπασούκος, Σταματάκος, Μουτουσίδης.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Ντούκα (69' Γιαλός), Μπούρικας, Γεωργίου, Μάλλιαρης (55' Νάνος), Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογου, Ανέστης, Ντούμας.

Επιστροφή