Θρίλερ με τον θάνατο του 34χρονου ηθοποιού στο Παλαιό Ψυχικό

Θρίλερ με τον θάνατο του 34χρονου ηθοποιού στο Παλαιό Ψυχικό
15 Δεκεμβρίου 2019, 19:51
A+ A-
Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός ηθοποιού από το Περιστέρι, μέσα στη νύχτα της Αθήνας με το αυτοκίνητο του, είχε την πιο τραγική κατάληξη. Ο 34χρονος Στράτος Βαλσαμίδης έγινε πρωταγωνιστής σε ένα αστυνομικό θρίλερ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα μετά την εξαφάνιση του και διεξάγονται έρευνες από την Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του. 

Διερχόμενοι στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν τον άτυχο νεαρό καθισμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής  Σωκράτης Τσαντίρης, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

 

Επιστροφή