ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Κοντραζίου και τερματοφύλακας ο σκόρερ Ρουμπής

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Κοντραζίου και τερματοφύλακας ο σκόρερ Ρουμπής
15 Δεκεμβρίου 2019, 20:10
A+ A-
Οι δυο παίκτες των φιλοξενούμενων πρωταγωνιστές στην πολύτιμη νίκη

Με το πολύτιμο τρίποντο έφυγε από την Αιδηψό ο Αμαρυνθιακός μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο Αλμπέρτο Κοντραζίου, ενώ τερματοφύλακας με τους νικητές έπαιξε για ένα διάστημα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Αγώνας που άρεσε έγινε στη Λουτρόπολη, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν τελικά να βρουν στόχο, ενώ η ομάδα του Γιώργου Κρόκου βρήκε δίχτυα και μάλιστα, παίζοντας με 10 παίκτες.

Στο 77' ο Σακκής ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Τίτο Μπιμπάι και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είδε την κόκκινη κάρτα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βαγγέλης Ρουμπής, ο οποίος μάλιστα στην καλή εκτέλεση του φάουλ από τον Μπιμπάι απέκρουσε την μπάλα και κράτησε το 0-0.

Εξι λεπτά αργότερα, ο Μυρτέζα έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά και σέντραρε στον Αλμπέρτο Κοντραζίου που είχε μπει αλλαγή κι αυτός με ένα ...ξερό σουτ άφησε άναυδο τον Κυριακού, γράφοντας το 0-1.

Ο τερματοφύλακας της Αιδηψού είχε κάνει μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Μυρτέζα στο 44'.

Η χρυσή αλλαγή του Αμαρυνθιακού, ο Κοντραζίου αντικατέστησε τον Κοντό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του.

Διαιτησία: Γκάτσος, Ρουμπής-Μαρίνος.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Γουρνάς): Κυριακού, Β. Σαββόπουλος, Δ. Σαββόπουλος (65' Αθανασίου), Γιουκάι, Γλυκός, Καππές (84' Καρμάι), Μακρής, Μ. Γ. Αναγνώστου, Φώτου, Ι. Μπιμπάι, Α. Μπιμπάι.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Σεφερλής, Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Κοντός, (65' Κοντραζίου), Ρουμπής, Παριανός, Ζουρμπουλής (90' Αλεξίου), Αντ. Μυρτέζα, Ζανιος.

Επιστροφή