ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΑΥΛΙΔΑ 5-0: Εβγαζε πάλι φωτιές στην επίθεση

ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΑΥΛΙΔΑ 5-0: Εβγαζε πάλι φωτιές στην επίθεση
15 Δεκεμβρίου 2019, 21:20
A+ A-
16 γκολ μέσα σε δυο αγωνιστικές από τους νεοφώτιστους

Μετά το 11-0 επί των Κονιστρών την πρ. αγωνιστική, τα Νέα Στύρα ...πέταγαν φωτιές στην επίθεση και κέρδισαν με 5-0 την Αυλίδα που δεν είχε χάσει μέχρι τώρα με τόσο βαρύ σκορ.

Με περισσότερους έμπειρους παίκτες στη σύνθεσή της η νικήτρια είχε τον πλήρη έλεγχο κι έπαιξε πολύ ωραία απέναντι στην αντίπαλό της, που είχε αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή της, αγωνιζόμενη και χωρίς τους έμπειρους Κάκιο, Μάλλιαρη που αποβλήθηκαν την περ. Κυριακή.

Τα γκολ της ομάδας των Νέων Στύρων, που πέτυχε την πιο μεγάλη σε σκορ νίκη στην παρθενική της παρουσία στη Β' ΕΠΣΕ, τα σημείωσαν τρεις παίκτες.

Ο Κώστας Μανώλης άνοιξε το σκορ στο 8' και το ...έκλεισε στο 90' με ένα μακρινό και τεχνικό σουτ.

Ο Χαρίσης που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο σημείωσε δυο συνεχόμενα στο 18' και στο 31', ενώ ο Αλ. Αλεξίου έκανε το 4-0.

Οταν το σκορ ήταν 3-0 έχασε πέναλτι η Αυλίδα. Ο τερματοφύλακας Κηρόπουλος που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επιστροφή της η μπάλα έφθασε στον Θάνο, ο οποίος, όμως, σούταρε άουτ.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Νέγρης-Καρράς.

ΑΟ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ: Παπαθεοδώρου, Δελής, Τζωρτζής, Στελ. Αλεξίου, Σταυρόπουλος (61' Μωϋσιάδης), Τραχιώτης, Χαρίσης (46' Αλιάι), Κάρο (71' Γεωργάκης), Μπουσουλας (55' Κορδώνης), Μανώλης, Αλ. Αλεξίου.

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑ : Κηρόπουλος (87' Αλωπούδης), Ντούρμας (46' Τζεμπελίκος), Βισβίνης, Βάθης, Αναστασίου, Χασανάι, Λειβαδίτης, Θάνος, Θωμάς, Παπαρούνης, Ντασιώτης (46' Πάλλης).

Επιστροφή