Το 2019 φεύγει με σούπερ τύχη για τον νικητή του διαγωνισμού μας

Το 2019 φεύγει με σούπερ τύχη για τον νικητή του διαγωνισμού μας
19 Δεκεμβρίου 2019, 12:22
A+ A-
Ποιος είναι ο τυχερός που κεδίζει το τριημεράκι στο Κτήμα Ανθηδών;

Ο τελευταίος διαγωνισμός για το 2019 έφτασε στο τέλος του και το egnomi.gr έχει τον μεγάλο νικητή που κερδίζει την 3μερη διαμονή στο ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ.

Πρόκειται για την Klairy Papantzima (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο fb, φωτό κάτω). Υπενθυμίζουμε πως η τυχερή κερδίζει μια 3μερη διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε πανέμορφο παραδοσιακό στούντιο του κτήματος "ΑΝΘΗΔΩΝ" στα Λουκίσια Ευβοίας, με θέα στη φάρμα και τη θάλασσα από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και γάμος

Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου (23-24-25 και 26/12 τα γραφεία μας θα είναι κλειστά) για να μας δώσει τα στοιχεία του, καθώς και του ατόμου που θα τον συνοδεύσει.

Σε περίπτωση που ο νικητής για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Παρασκευή 27/12 το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει ο George Stefanou (όπως αναφέρεται στο προφίλ του στο fb, φωτό προφίλ κάτω) παρέα με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απ' το egnomi.gr έχει τις καλύτερες ευχές για να περάσει ένα ονειρεμένο τριήμερο!

Επιστροφή