ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 3-0: Τρίγωνα κάλαντα και ...σκόρπισε την αντίπαλο

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 3-0: Τρίγωνα κάλαντα και ...σκόρπισε την αντίπαλο
22 Δεκεμβρίου 2019, 19:20
A+ A-
Εντυπωσιακή νίκη των γηπεδούχων ...κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις.

Τρίγωνα-κάλαντα ...τραγούδησε ο Παντριαδικός με αντίπαλο τη Σκεπαστή και τη σκόρπισε με τρία γκολ.

Ετσι, η ομάδα της Τριάδας είπε "αντίο" με νίκη στο 2019, μία νίκη που όλοι θέλουν να αποτελέσει ...εφαλτήριο για μια καλύτερη συνέχεια, αφού τις τελευταίες μέρες συζητιέται έντονα -ακόμη- και το εφιαλτικό σενάριο της αποχώρησης του ιστορικού συλλόγου από το πρωτάθλημα, αφού το οικονομικό πρόβλημα έχει γίνει ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο Παντριαδικός, όμως, έδειξε ακμαίος και με σφυγμό σήμερα, ήταν καλύτερος από τη Σκεπαστή, η οποία με τη σειρά της δεν ήταν καλή και δίκαια έχασε για πρώτη φορά εκτός έδρας και μάλιστα, με ευρύ σκορ.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Λούρος στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη φάση του ματς άνοιξε το σκορ με σουτ κι έκανε το 1-0.

Ο Παντριαδικός μπήκε φουριόζος και στο β' ημίχρονο και στο 52' πήρε ισχυρό προβάδισμα.

Ο Χρόνης πλαγιοκόπησε, έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Σωτηρόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 73' η Τριάδα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Σχεδόν από το κέντρο ο Ματράκας επιχείρησε ένα μπάσιμο στα αντίπαλα καρέ, βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρόπουλο, πλάσαρε υποδειγματικά κι έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτησία: Βελέντζας, Παππάς-Καρράς.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Κοροβέσης, Πατερίτσας (82' Νεσίμι), Γκρινιάρης, Ξιφαράς, Πασάι, Ματράκας (90' Παπακωνσταντίνου), Χασανλάρι, Χρόνης (88' Μυτάκης), Λούρος, Κικίδης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005 (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Μαυρούτσικος, Ανδρέου (81' Παναγιώτου), Καλλίτσης, Ν. Καψάλας (78' Α. Καψάλας), Κωνσταντός, Τηλιόπουλος, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Καρατζούδης, Θαν. Θαλασσινός (90' Π. Θαλασσινός), Ζουζουλής.

Επιστροφή