Ο Μητροπολίτης θα συναντήσει και φέτος τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Μητροπολίτης θα συναντήσει και φέτος τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ
30 Δεκεμβρίου 2019, 09:28
A+ A-
Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των συναντήσεων.

Με προσωπική επιστολή που τους απέστειλε, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί σε συνάντηση όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι προέρχονται από το σύνολο των σχολείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας και τους Κατηχητές και Κατηχήτριες των 145 Ενοριών της Μητρόπολης.

 Οι συναντήσεις θα γίνουν ως ακολούθως:

  • Για τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Αμαρύνθου, Βασιλικού, Ερετρίας, Νέας Αρτάκης, Χαλκίδος και Ψαχνών, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα,  στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο προσωρινά στεγάζεται στο κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα.
  • Για τους Κατηχητές των Αρχιερατικών Περιφερειών Χαλκίδος, Μεσσαπίων και Διρφύων, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στα Γραφεία της Μητροπόλεως, επί της οδού Βάκη 21 στη Χαλκίδα.
  • Για τους Κατηχητές των Αρχιερατικών Περιφερειών Κηρέως, Αιγαίων και Νηλέως και τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννης, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Μαντουδίου.
  • Για τους Κατηχητές των Αρχιερατικών Περιφερειών Ιστιαίας και Αιδηψίων και τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού και Γουβών, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας.

Επιστροφή