Κους-κους & σχόλια

Δεν θέλουν να τον βλέπουν, ούτε να τον ακούνε!

Δεν θέλουν να τον βλέπουν, ούτε να τον ακούνε!
10 Φεβρουαρίου 2011, 20:22
Δεν αρέσει στις Χαλκιδέες ο ράπερ του καιρού, Χρήστος Κανελόπουλος.

Μετά την Πετρούλα, με το σκέρτσο, το νάζι και τον αισθησιασμό, το δελτίο καιρού του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ λανσάρισε ένα ενναλακτικό τρόπο παρουσίασης του καιρού, με τον ράπερ Χρήστο Κανελλόπουλο.

Εμφανίστηκε στη μικρή μας οθόνη και μας είπε ευθύς-εξαρχής: Θα βγαίνω στις ειδήσεις όποτε μπορώ/ για να σας σπικάρω με ρίμες τον καιρό. Ακολούθως μας είπε: Οκ, πώς σας φαίνεται το νέο μου στυλάκι;/ Νομίζω πως μου έρχεται ταμάμ και λουκουμάκι.

Σκεφτήκαμε και εμείς, ρε μπας και έχει ρεύμα το παιδί; Ρωτήσαμε τις Χαλκιδέες και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά και συγκεκριμένα θα τα συνοψίσουμε με ρίμα.      Φίλε Κανελλόπουλε έπαθες ζημιά/ εδώ εις τη Χαλκίδα δεν αρέσεις σε καμιά  και ακολούθως θα προσθέσουμε: Χρηστάκη-Χρηστάκη άλλαξε στυλάκι/ γιατί στην παραλία θα φας και..γιαουρτάκι.

Κι αν δεν μας πιστεύει ο Χρήστος ας διαβάσει παρακάτω τι λένε τα κορίτσια. Η Νάνσυ Σπανέλη (φωτό αριστερά), καθηγήτρια Γερμανικών, τον κατακεραυνώνει πρώτη, λέγοντας: "Δεν μου αρέσει καθόλου. Η εμφάνισή του μου θυμίζει κοράκι, άσε που δεν βγάζεις νόημα από αυτά που λέει."

Ρωτάμε και την αδελφή της Νάνσυ, την Χριστίνα(φωτό δεξιά) και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για τον Χρήστο, αφού μας λέει: " Αυτόν, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προμοτάρει τους στίχους του και όχι να πει τον καιρό. Τον ακούς, δεν καταλαβαίνεις τίποτε και αλλάζεις κανάλι για να μάθεις τι καιρό θα κάνει αύριο." 

Πλησιάζουμε δύο φίλες την Αγγελική Μέλιου και τη Παναγιώτα Τέσκου (φωτό κάτω). Σκεφτόμαστε ότι μπορεί να ...αλλάξει ο καιρός για τον Χρηστάρα, αλλά φευ, κι εδώ βαρυχειμωνιά προκαλούν τα λεγόμενα των κοριτσιών, που επισημαίνουν:

" Καταρχήν όπως τα λέει σου δημιουργεί αρνητική εντύπωση και νομίζεις ότι κάθε μέρα ο καιρός θα είναι άσχημος. Επιπλέον πάσχει και από πρωτοτυπία, όλο τα ίδια και τα ίδια λέει."

Λυπάμαι φίλε Χρήστο είμαι υποχρεωμένος να σε αποχαιρετήσω με μία ρίμα κατάλληλη για την περίσταση. ¶λλαξε Χρήστο μου, γύρνα από την άλλη/ όλοι οι τηλεθεατές αλλάξανε κανάλι! 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ