ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Πικράθηκε με τον ΑΟΧ, γλυκάθηκε με την ομάδα του

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Πικράθηκε με τον ΑΟΧ, γλυκάθηκε με την ομάδα του
4 Ιανουαρίου 2020, 18:18
A+ A-
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Κιαπέκος.

Πικραμένος από το τέλμα στο οποίο έχει φτάσει ο ΑΟ Χαλκίς (σ.σ. λόγω διοικητικών προβλημάτων δεν πήγε στα Ψαχνά να αγωνιστεί με τον Ηρακλή) ήταν από το πρωί ο προπονητής της Μακρυκάπας Νίκος Κιαπέκος, αφού έχει φορέσει τη φανέλα με την "Αρέθουσα" στο στήθος και δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα.

Με τηλεφωνήματα προσπαθούσε να μάθει για την τύχη του ΑΟΧ, όμως, λίγες ώρες αργότερα γλυκάθηκε με τη νίκη της Μακρυκάπας με 2-1 επί του Ευβοϊκού στον Αγιο Νικόλαο. 

Ο ουραγός της βαθμολογίας Ευβοϊκός πάλεψε το ματς και σε γενικές γραμμές απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, αλλά του έλειπε η ουσία.

Η Μακρυκάπα ήταν πιο αποτελεσματική και παρότι ισοφαρίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με το τρίποντο της νίκης, σημειώνοντας την 5η εκτός έδρας επιτυχία της, τη στιγμή που στην έδρα της έχει μόλις μία νίκη.

Μάλιστα, επέστρεψε στα τρίποντα μετά από καιρό, καθώς είχε να κερδίσει από τις 23 Νοέμβρη (1-0 τον Αμαρυνθιακό στο Γυμνό). 

Στο 19' ο Τσούτσης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα κι έκανε το 0-1 για τη Μακρυκάπα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσούτσης μπορεί να σκόραρε για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΕ, αλλά στο Κύπελλο Εύβοιας ...μέτρησε 6 γκολ!

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε και ο Τζάνος, ο οποίος στο 29' ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους και αναπτέρωσε τις ελπίδες τους, στην προσπάθειά τους, να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο β' ημίχρονο η Μακρυκάπα προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, αλλά ο Ευβοϊκός αντιστάθηκε σθεναρά και από την πλευρά του περίμενε να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή για να ρίξει τους Λύκους στο καναβάτσο.

Τελικά, οι Λύκοι έβγαλαν ...δόντια και στο 74' πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Σίδερης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτησία: Κηρύκος, Πριόνας, Χ. Αντωνίου.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρηγ. Μάλλιαρης): Τσάβαρης, Εμμανουήλ, Ντούρμας, Κ. Κολιόπουλος, Ντούνας, Κρεμασμένος (89' Α. Μπαρίτας), Λύκος (68' Αποστόλου), Τζάνος, Π. Μαραγκός Ντουλελλάρι), Νόνας, Ανδρέου (46' Μακρής).

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Κιαπέκος-Θαλάσσης): Δρενάφτσης, Λέκκας (54' Βουρδάνος), Χ. Χασάνδρας (46' Δ. Χασάνδρας), Ι. Καρκαλής, Κουτσαυλής, Μπασινάς, Γκίκας, Σηφάκης (46' Γιούλης), Τσούτσης (62' Σακκάς), Σίδερης, Καραντάκης.

Επιστροφή