ΥΠΑΤΟ-ΑΡΤΑΚΗ 2-0: Κόλλησε στα χιόνια και ξεκίνησε με το ...αριστερό το 2020

ΥΠΑΤΟ-ΑΡΤΑΚΗ 2-0: Κόλλησε στα χιόνια και ξεκίνησε με το ...αριστερό το 2020
5 Ιανουαρίου 2020, 17:25
A+ A-
Ηττα στην πρεμιέρα του β' γύρου για την ομάδα της Εύβοιας.

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του β' γύρου του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής η Αρτάκη.

Εχασε με 2-0 από το Ύπατο, στο χιονισμένο τοπίο του Δημοτικού Σταδίου της Θήβας και ξεκίνησε με το ...αριστερό το 2020.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 22' ο Γκούμας με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 40' ο Ποτουρίδης το 2-0.

Η Αρτάκη παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Παπαδάκη και Μαυρόπουλο και με ελάχιστες επιλογές στον πάγκο. Δεν κατάφερε να αντιδράσει και μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο το Υπατο είχε τον έλεγχο του ματς και βρέθηκε στο τιμόνι του οδηγού.Στο β' ημίχρονο η Αρτάκη προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς, αλλά σε ένα βαρύ γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο (φωτό πάνω).

Οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και έκαναν καλή διαχείριση του προβαδίσματος που απέκτησαν από το πρώτο ημίχρονο, ενώ η Αρτάκη δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς.

Για τον ΑΟΝΑ στο πρωτάθλημα ακολουθεί το ρεπό και στη συνέχεια ακόμη δύο εκτός ματς, με Αιολικό και Παληνιακό.

Από την "εγχώρια" αγορά ένας από τους στόχους του ΑΟΝΑ είναι ο Γιάννης Σταματούκος του Ολυμπου Γ., ωστόσο οι πρωταθλητές Εύβοιας χρειάζονται και 2-3 έμπειρους παίκτες, για να καταφέρουν να φέρουν "βόλτα" τις δυσκολίες της κατηγορίες.

Α.Ο. Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης  -  Σβίγγος, Οικονομόπουλος, Γκούμας, Παπαχαραλάμπους, Δέδες (85’ Βασιλείου), Μιλς (81’ Βιέννας), Ταυταρίδης (63’ Σπέτσι), Νικολόπουλος (73’ Καράι), Ποτουρίδης, Σαχσανίδης.

Α.Ο. Νέας Αρτάκης (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης  -  Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Πατερίτσας, Τσίγκας, Ντελέκος, Σπανός, Λούκας (62’ Λειβαδίτης), Κνέζεβιτς (73’ Μπαλαμπάνης).

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μπαλαχούτης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Επιστροφή