ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-1: Πρωταθλήτρια Χειμώνα με διαφορά

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-1: Πρωταθλήτρια Χειμώνα με διαφορά
5 Ιανουαρίου 2020, 23:00
A+ A-
Με πέναλτι το μοναδικό γκολ

Η Κάρυστος κέρδισε 1-0 το Μιαούλη στα Φύλλα, στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ και κέρδισε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας Χειμώνα με διαφορά 5 βαθμών από το δεύτερο της βαθμολογίας, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είναι και πρωταθλήτρια την ...Ανοιξη.

Σε χειμωνιάτικο φόντο έγινε το ματς που είχε πολύ δύναμη και λίγες φάσεις που σηκώνουν τους θεατές από το κάθισμά τους.

Η Κάρυστος είχε όπλο την καλή άμυνά της που είχε την συμπαράσταση από τους κινητικούς κεντρώους της. Επιθετικά ο Κασέμι ήταν μια απειλή από τη δεξιά πλευρά, ενώ η αριστερή πτέρυγα γινόταν επικίνδυνη αρκετές φορές ...από πίσω χάρη στον Τούρλα.

Ο Μιαούλης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον επαναπατρισθέντα Κώστα Τρίκκα με ψηλές σέντρες, αλλά δεν τα κατάφερε κι όταν αποφάσιζε να ... μπει κάθετα ...τράκαρε στο πάθος των παλιοσειρών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η Κάρυστος έδειξε πιο πολύ σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο, ενώ ο Μιαούλης υπέπεσε σε αρκετά λάθη που δημιούργησαν ρήγματα, ευτυχώς γι' αυτόν ανεκμετάλλευτα, ενώ υπήρξε κι ένας εκνευρισμός μετά το 0-1 που δεν ωφέλησε στην ανάπτυξή του.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε από τον Κώστα Παπουτσή στο 27' με εύστοχο πέναλτι που δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα οι γηπεδούχοι, και δόθηκε σε χέρι του Καρατζή μετά από σέντρα του Κασέμι.

Αλλες φάσεις που έγιναν:

Στο 17' μια αδύναμη κεφαλιά του Τρίκκα δεν βρήκε στόχο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κασέμι δεν πρόλαβε σε σέντρα του Τούρλα να βρει την μπάλα σε καλή θέση.

Στο 30' σε ένα κόρνερ του Κατσαρή η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Δρόσου.

Στο 44' σε ωραίο σουτ του Ναυπλιώτη η μπάλα περνά δίπλα από το δοκάρι του Λεμονή.

Στην αρχή του β' ημιχρόνου ο Δρόσος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα σε συρτό σουτ του Σελεμάι.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λεμονή με διπλή απόκρουση να αποτρέψει το 0-2, ενώ στο 80' ο Μπιθικούκης ξέφυγε από αριστερά κι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε τα δίχτυα από την εξωτερική πλευρά.

Καλή η διαιτησία από τον Στέλιο Φώτη και τους βοηθούς Δάλλα, Σοφίου.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Παντελής Μάλαμας): Λεμονής, Μπασούκος (76′ Δ. Τρίκας), Καρατζής, Ζαχαριάς, Τουλούμης, Γ. Μπουλίος (87′ Πόγκας), Σελεμάι (62′ Ρούσσος), Ν. Μπουλίος, Κ. Τρίκκας, Κατσαρής, Παναγιώτου (68′ Μπραΐμης).

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Τούρλας, Σφυρίδης, Ματζώρος, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης, Λούκα, Σούλας, Δήμου (65′ λ.τ. Μπόκαρης).

 

Επιστροφή