Διαγωνισμός egnomi.gr: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Χαλκίδα για δυο άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο

8 Ιανουαρίου 2020, 14:15
A+ A-
Ξεκινάμε το 2020 με αγαπημένο τριημεράκι. 

Δεν έχουν τέλος οι διαγωνισμοί στο egnomi.gr . Για να ξεκινήσει όμορφα το 2020 σκεφτήκαμε να δώσουμε δώρο ακόμη ένα τριημεράκι που τόσο αγαπάτε! 

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το John's Hotel στην παραλία Χαλκίδας σάς κάνει δώρο μια δωρεάν διαμονή με πρωινό για δύο άτομα σε superior δίκλινο δωμάτιο από 27 έως 29 Μαρτίου 2020 (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), με όλες τις ανέσεις. 

Το John's Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας και πρόσφατα ανακαινίστηκε ο χώρος του προσφέροντας περισσότερη πολυτέλεια στους φιλοξενούμενους.   

Φυσικά, το John's Hotel διακρίνεται για την φιλοξενία του γι' αυτό ο τυχερός του διαγωνισμού θα απολαύσει -παρέα με το άτομο που θα το συνοδεύσει- δωρεάν welcome drinks (κρασί) στο πανέμορφο μπαρ του ξενοδοχείου “Mystic”.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην πόλη της Χαλκίδας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 31/1/20 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή